A TV2 örökös üdvöskéje, Majkával új műsorát ment promózni a Frizbibe. Kiderült, hogy tud furulyázni, beszólogatni Hajdúnak, és már-már hollywoodi lelkesedéssel fogadja, hogy Majkával vezetheti a Nagy duettet.

Liptai Claudia és Majka Hajdú Péter Frizbijébe mentek promózni új műsorukat, a Nagy duettet, ahol énekes celebek fognak nem énekes celebekkel zenés produkciókban megmérettetni, ők ketten pedig a konferanszié szerepet töltik majd be. Liptai bevallotta: annyit konyít a zenéhez, hogy musicalben szereplés közben szedte össze volt férjét, és hogy tényleg tud furulyázni. Ez megannyi tréfás, ám nem számottevő beszólást szült, majd a körülbelül félórás beszélgetés alatt leginkább az derült ki, hogy a két műsorvezető nagyon bírja egymást, és még sokkal boldogabbak attól, hogy együtt is dolgozhatnak.

Liptai Claudia bevonulását a stúdióba többször is felvették, ami nem csoda, lehetetlenül keskeny- és magassarkú tipegőt vett fel, ami bár piros volt, képességeit eltekintve nemhogy Kansasbe, de a csatorna büféjéig is nehezen repítette volna a TV2 nagyasszonyát. Liptai interjút ugyan az adás felvétele után sem adott, azért fotózni hagyta magát, és közben megjegyezte, hogy nem is ismeri meg a fotósokat, ha nem kocsiból, vagy valami fa mögül leselkednek rá.

Csak semmi személyeskedés

Azt pontosan nem tudni, hogy miért csak Liptainak kellett folyosón vonulnia a műsorba, amikor ott volt vele Majka is, mert – ahogy ez már lenni szokott – a műsorvezetőnő bimbózó szerelméről Krisán László üzletemberrel semmit el nem árult, mondjuk, mentségére szolgáljon, hogy Hajdú nem is kérdezte.

Majkát sem faggatta Dundikáról, így a műsor kimerült abban, hogy Hajdú Péter sejtelmesen említett valami állítólagos régi nézeteltérést a friss páros között, amit Liptai értett, és amiről Majkának fogalma sem volt, hogy mi lehet. Aztán Hajdú megsúgta neki, akkor már tudta, de ez a momentum se tette izgalmassá az egymás ajnározásától csöpögő beszélgetést. Liptai jó érzékkel oldotta a nem létező feszültséget, néha beszólogatott viszonylag vicceseket a Nagy duettben Zoltán Erika oldalán szintén fellépő Hajdúnak. "Nem biztos, hogy továbbjutsz az első fordulóról, mert ehhez nemcsak kisugárzás, de személyiség is kell" – mondta például, és mivel ezen mindenki nevetett, Hajdú rögtön részrehajlással vádolta a TV2 új műsorának házigazdáit.

A felvétel alatt az is kiderült, hogy a közös összefonódás hármuk sorsában nem egy tévés produkció, sokkal inkább Ábel Anita. Hajdú Péter nője volt, Majka régen rádiózott, pillanatnyilag éppen jóban van vele, Liptainak pedig országos cimbije, bár ő beszélt róla a legkevesebbet. Ellenben Hajdú Péter azt kamuzta, hogy életében először Ábelnél látta részegen Liptait, amitől a TV2 örökös háziasszonya kicsit vibrálva megjegyezte: köztudott, hogy ő nem iszik, és hogy ezt most meg fogják írni.

A feltehetően Angelina Jolie szindrómában szenvedő színésznő végül bevallotta, hogy élőzni (élő műsort vezetni) a legjobb a világon, amit a valamivel kevesebb tapasztalattal rendelkező Majka is megerősített, azt viszont nem tudhatta meg Hajdú, hogy ki az a három ember, akivel szívesen vezetnének műsort. Liptai szerint azért, mert ő már a világon mindenkivel vezetett közösen valamit, de például Friderikusz Sándorral nem is lehetne.