A ValóVilág kultúrbarbárja az RTL Klub tehetségkutató versenyében is megvillantja tudását: egy népballadával készült a műsorba. VV Ildit mindemellett nem érdekli a negatív kritika, a kommentelők meg szerinte bunkók.

Tomai Ildikó, alias VV Ildikó is megvillantja tudását az RTL Klub tavasszal induló tehetségkutató műsorában, a Csillag születikben. A ValóVilág kultúrbarbárja a Velvetnek elmondta, a műsor szerkesztői keresték meg azzal, hogy mondjon el egy balladát. Többek között a Kossuth-díjas rendező, Szirtes Tamás mondott róla véleményt. „Én pedig igent mondtam. Egy népballadával készültem, de most hirtelen nem jut eszembe a címe, mert, ahogy előszedtem, úgy el is raktam” – mondta VV Ildikó, aki szerint ilyen dolgokkal biztosan nem lehet érvényesülni egy kereskedelmi csatornánál, a verseknek, prózáknak nincs helye, pedig kellene, hogy legyen. Állításának azonban némiképp ellentmond, hogy az első Csillag Születiket egy mesemondó kisfiú, Utasi Árpi nyerte meg. A műfajjal kapcsolatban korábban senki nem gondolta, hogy ezzel nyerni lehet.

Tomai egyébként mindent megtesz annak érdekében, hogy a képernyőn maradjon, és a családban nem ő az egyedüli, aki bármi áron érvényesülni akar a médiában. Korábban nővérét, Tomai Beatrixot röhögték körbe az X-Faktorban, aki még villantott is egyet a mentoroknak.

VV Ildi magasról tesz a negatív kritikákra: „Felháborodhatnék azon, hogy a ValóVilág szerkesztői hogyan vágták össze az anyagot és mi az, amit a nézők kaptak belőlem, mert én teljesen más vagyok. Ennek ellenére nem érdekel, és nem foglalkozom a negatív kritikákkal, csak a pozitív kritikákkal. Mit foglalkozzak a sok bunkóval, aki kommentel? Értelmes ember nem csinál ilyet” – fakadt ki. Hozzátette, személyesen mindig csak pozitív kritikával illetik, rengeteg rajongója van, és sok levelet kap. "Bárhová megyek, megismernek, nagyon kedvesek. Aki hozzám szeretettel viszonyul, ahhoz én is ugyanúgy.”