Eva Green melleivel adják el a Camelotot

tt
2011.04.05. 21:12 Módosítva: 2011.04.05. 21:12
Az alkotók mindent bevetnek, hogy az Arthur király legendáját feldolgozó sorozat legalább olyan sikeres legyen, mint amilyen a Spartacus vagy a Róma volt. Így itt is a bevált recepttel dolgoznak: a nézők már az első részekben láthattak szexjelenetet, és Eva Green melleit.

Eva Green Arthur király riválisát alakítja az április 1-jén indult Camelotban, a Starz Írországban forgatott történelmi sorozatában. A sorozat a Spartacust váltja, és míg azt Lucy Lawless melleivel adták el, a Camelotot ágyjelenettel promózta a csatorna. A további nélkülözhetetlen hívószavak: mellek, szex, ármány és erőszak.

Arthur király veszélyes riválisát, Morgant alakító Eva Green a Casino Royale című James Bond filmből lehet a leginkább ismerős, filmőrültek pedig már Bertolucci Álmodozók című filmjében is láthatták meztelenül. A Camelot az Arthur király mondakör feldolgozása. A sorozatban Eva Green azon ármánykodik, hogy megszerezze a trónt, amit Merlin, a nagy varázsló a törvénytelen gyereknek, a későbbi Arthur királynak szánt. Green karaktere nagyon is életigenlő: hisz a nők és férfiak közötti egyenlőségben és nem veti meg a szexualitást sem.

A sorozat korhű színfalak közt, kosztümökben játszódik, és  a biztos sikert megerősítendő Eva Green vitathatlanul tökéletes melleit és szexjelenetet is kap a néző – ez együttjár a sorozatban alakított karakterével.