Éden Kriszta lett a barátnője, de ez a műsorból nem derül ki. Amúgy nem neki való az ármánykodás és a túlzott nyomulás.

Éden Szandi rövid bentlét után kényszerült elhagyni a hotelt, de nem panaszkodik, mivel viszonylag hamar rájött, hogy a házban történő ármánykodás egyáltalán nem való neki. „Jól éreztem bent magam, de sajnos nem tartom magam alkalmasnak arra, hogy mindenkin átgázolva nyomuljak” – kezdi a Velvetnek. „Ebben a játékban erőszakosnak kell lenni, nyomulni kell, ráadásul senki, semmi mást nem csinál, csak kibeszéli a másikat. Én nem vagyok ez a típus, így rögtön láttam, hogy nem fogom elvinni a fődíjat.”

Rövid nyaralás

Kisgyőri Szandra azt is érzi, hogy nem tartozik az Éden Hotel húzónevei közé, beköltözése után rögtön kiderült számára, hogy nem fogja sokáig a kolumbiai napon süttetni a hasát. „Idézőjelben lényegtelen voltam a műsor számára, hiszen csak pár napot töltöttem bent. Nagyon nehéz volt, már eleve nagy kavarás volt bent, hiszen a Danit éppen akkor küldték vissza, amikor én is bementem, mindenki ráfókuszált, úgyhogy pechem volt. Ha ez az apróság nem lett volna, talán másképp alakulnak a dolgok. De így már rögtön sejtettem, hogy nem lesz ez egy hosszú nyaralás.”

Éden Szandi elsősorban a buli miatt jelentkezett, és nem a fődíj motiválta, persze azért örült volna neki. „Az egyetlen dolog, ami bosszant, hogy folyamatosan összekevernek a másik Szandrával, pedig én a Szandi vagyok. Tudom, hogy rövid a műsoridő, de az adásokból az sem derül ki, hogy nagyon jóban lettünk Krisztával, meg van egy csomó olyan dolog, amit nem tettek bele, pedig szerintem jó lett volna.”

Nem fordult ki magából

A húszéves budapesti lány mindig véghezviszi, amit akar, de nem mindenáron. „Keresztülviszem az akaratom, de azért nem fordulok ki saját magamból. A műsorban sem játszottam meg magam, mert nekem ez nem megy.”

Jelenleg pultosként tengeti hétköznapjait, modell egyáltalán nem szeretne lenni, de még nem körvonalazódott benne, hogy mivel is szeretne a jövőben foglalkozni. „Nézegetem, hogy mihez lenne tehetségem, de igen képlékeny a dolog. Lehet, hogy belekezdek valami iskolába, ami a médiával foglalkozik, de még nem tudom, mert a média mellett a pszichológia is érdekel, persze műsorvezetőnek is el tudnám magam képzelni” – mondja Éden Szandi, akiről azt is megtudhattuk, hogy négyéves kora óta lovagolt, amíg el nem adták saját lovukat, azóta viszont nincs nagyon lehetősége a sport gyakorlására.

Jelenleg szingli az Éden Hotel villámszereplője, de a kolumbiai házban sem igen akadt olyan fiú, aki különösebben tetszett volna neki. „Ha a hotelen kívül találkoztam volna velük, akkor sem mozgatta volna meg egyik sem a fantáziám, nem volt olyan kategóriájú srác, aki megfogott volna.”