Még véget sem ért a műsor, de a 16 versenyzőből máris többen feledésbe merültek. Ön például emlékszik még arra, ki volt VV Kristóf? És egy év múlva fogja tudni, mivel foglalkozik VV Laci? Összegyűjtöttünk néhány exvillalakót, Ön pedig szavazhat: adjon 1-est annak, aki a legkisebb nyomot hagyta önben! Kapjon 10-est az, akire jövőre is emlékezni fog!

1. VV Leonidasz

Az anyukák kedvence kategóriában induló 21 éves Leonidasz képét sokan már most sem tudják felidézni: Ön például tudna mondani olyan emlékezetes momentumot, amelyet neki köszönhetünk? Mi nem. A spártai csődörként emlegetett férfira csak a szintén felejthető VV Zsuzsival való gyors románca emlékeztethet, és esetleg az, hogy ő vesztette el az első párbajt. Kedveli Leonidaszt? Akkor most ne rá szavazzon!

2. VV Zsuzsi

Márki Zsuzsira jól emlékezhetnek a Playboy-olvasók, a VV nézőkben viszont az sem hagyott mély nyomot, hogy a Bombanőként beküldött gogo-táncosnő narancsdobálással záratta ki magát. A 23 éves Amazontestű Zsuzsi kevesebb mint két hetet tölthetett a villában, de azt igyekezett emlékezetessé tenni: néha meztelenre vetkőzött, többször bemászott Leonidasz gatyájába és megtanította szopni a villa többi nőjét. Ha úgy érzi, felismerné VV Zsuzsit az utcán, ne rá szavazzon!

3. VV Kristóf

Az utolsóként beszavazott házaspár női tagja prostituált múltjával valamivel több emléket hagyott bennünk, mint ura, Kristóf, aki ugyanúgy kábé 2 hetet töltött a bekamerázott házban, mint Amazontestű Zsuzsi. Kristófról egyébként hirtelen semmi érdekesebbet nem tudunk elmondani annál, mint hogy egy nappal kiesése után –a műsor történetében először, hurrá– szívbeteg felesége is kijött a villából. Miután így együtt kikerültek, Gina még párszor nyilatkozott múltjáról, hirtelen feltűnt szexképeiről, Kristóf meg lelkesen szorongatta a kezét. Ha Önnek sem jut eszébe más a férfiról, szavazzon rá!

4. VV Ildi

A narancsdobálás következményeként került a rezervátumba Tomai Mindenre Elszánt Ildikó, akiből már a bemutatkozó kisfilmjében viccet csináltak a szerkesztők. Neki sem volt hosszú a villakarrierje, egy hónap alatt mindenkivel összeveszett, majd beégett hiányos történelemtudásával. Ildikó ezen kívül még csak vetkőzni sem volt hajlandó, úgyhogy gyorsan elvesztette a párbajt a villában nem túl népszerű Éva ellen. Az exvillalakó azóta egyébként már a Csillag születikben küzd az ismertségért: ha az Ön agyába sem égett be eddig Tomai, szavazzon rá!

5. VV Gombi

Tükörimádó Gombi bejutása (utána küldték be a máig versenyben lévő Jerzy-t) és bentléte is emlékezetes volt: első este bepelenkázta magát, majd Picúr iránti hisztérikus szerelmével vált mémmé. A bezártságot nehezen viselő, folyton hisztiző Gombi végül két hónap után vesztett párbajt az egyik nagy esélyes, Alekosz ellen. A csodás szerelmi vallomás és Éliás Junior dala ellenére Gombi arcát mi már nehezen idézzük fel – esetleg ő is plasztikáztathatna magán valamit, mint VV Zsófika, hogy lassabban felejtsük el.

Plusz egy: VV Laci

Lázár Erőszakból Diplomázott Lászlóra valószínűleg még mindenki emlékszik, hisz' csak nemrég adta fel a játékot: az viszont egyáltalán nem biztos, hogy jövő ilyenkor még tudni fogjuk, ki ő. VV Laci legtöbbször csöndben gubbasztott valamelyik sarokban, vicceseket nem mondott, nem táncolt sokat meztelenül. Ellenben már februárban úgy tűnt, fel kell adnia a játékot, mert többször kórházba került. Lázár végül ráhúzott még két hónapot villalétére, azonban olyat, amiről meg lehetne jegyezni, nem produkált. Szavazzon!