Alekoszt kihívni öngyilkosság lenne, azonban gondolkodhat úgy is VV Napraforgó Anikó, hogy mindent vagy semmit párbajjal dönti el, van-e keresnivalója a villában. Jerzy járna a legkevesebb kockázattal, azonban VV Kócos Évával izgalmas lehetne a párbaj. Pro és kontra érvek a ValóVilág 4 utolsó párbajának résztvevőiről.

VV Anikó kiviheti a görögöt, Jerzyt vagy a Kócost, de mivel bent akar maradni a fináléban, és nyerni is szeretne – ha már bent rohadt a villában 150 napot – jól meg kell fontolnia, kit hívjon ki.

Jerzy-vel van a legtöbb esélye bentmaradni a döntőben

Ha a Napraforgónak van esze, akkor átlátja a helyzetet, hogy Jerzy csak Alekosz rajongótáborával nyerhetett Rácz Úr ellen, mert minden más érv ésszerűtlen. Ha nincs esze, akkor azt is hiheti, hogy VV Béci mégsem volt annyira erős, ha Jerzy maga alá gyűrte. E szempontból nézve Jerzy is gyenge lehet a szemében, így kihívhatja őt, ha biztosra akar menni. Ráadásul ütőkártyának számít az, hogy Jerzy csak most nyílt meg, eddig Ráczék szoknyája alá bújt.

Azonban az is előfordulhat, hogy ha Anikó Jerzyt hívja ki, a nézők Jerzyt juttattják vissza a Villába, csak azért, mert Alekosz nagy ellenfelének tekintik majd Anikót. Kiejtésével pedig biztos lehetne kedvencük győzelme.

VV Évával nézhető lehetne a párbaj

Amióta VV Gigi kiesett, azóta van szó arról, hogy a két bennmaradt női játékos, Napraforgó és a Kócos párbajra mennek. A napokban Kócos Éva annyira gusztustalanul viselkedett, hogy az Alekosz-rajongók is elfordulhattak tőle, de a Kócost és Alekoszt ismerve, ezen könnyen lehetne változtatni pár nap alatt: a kihívástól a párbajig. Csakhogy Alekosz kijelentette, szívesen menne akár Éva helyett párbajra, hogy mellette legyen a fináléban, így VV Anikó gondolhatja azt, hogy Évát rizikós kihívni Alekosz rajongói miatt. Másrészt a Kócos legalább kivált valamit az emberekből, legyenek akár kint akár bent, ez Napraforgóról nem mondható el. Kétségtelen, hogy ez lenne a legérdekesebb párbaj, a Kócos vérmérsékletét ismerve.

Alekoszt öngyilkosság kihívni, de ha nyerni akar, kockáztat

Minden interneten feltett kérdésen Alekosz kapja a legnagyobb százalékot, bármilyen kérdés legyen is az. Az önjelölt Szexkiborgot kihívni így maga lehet az öngyilkosság, teljesen szembemenne ezzel Anikó minden észérvnek. Napraforgó Anikó gondolkozhat úgy is, hogy ha meg akarja nyerni a játékot, akkor kiviszi Alekoszt, mindent vagy semmit alapon. Ha azt a párbajt megnyeri, a ValóVilág4-et is megnyeri. Ha kiesik, nincs is értelme tovább bentmaradnia.

Az összeesküvés-elméleteket gyártó kommentelők szerint az is meglehet, hogy Anikó Alekoszt hívja ki párbajra, amit az RTL direkt így szervez meg. Ugyanis május 10-én indulna az Alekosz nőt keres trash-reality, amire még a Terminátor nem mondott igent. A kommentelők szerint ezért muszáj lesz most kiejteni Alekoszt, hogy induljon a feleségkereső műsor.

Kit hívjon ki VV Anikó?

Ön szerint kit hívjon ki Nádai VV Anikó? A VV Bécit kiejtő Jerzyt? Vagy a problémás VV Évát? Vagy döntse el egy héttel a nagy finálé előtt, van-e esélye megnyerni a játékot és hívja ki Alekoszt? Szavazzon!