A thai-boksz korábbi profi világ- és Európa-bajnoka amikor megtudta, hogy a minigeronazzo is a nézők között foglal helyet a vasárnap esti K-1-es meccsen, a sajtósát küldte hozzá, hogy vegye rá egy közös fotózásra.

Nem csak egy K-1-es győzelmet, hanem egy pár Szandikával készült közös képet is kiharcolt magának Kunkli Tivadar vasárnap este a Papp László Budapest Sportarénában. A thai-boksz korábbi profi világ- és Európa-bajnoka amikor megtudta, hogy a ValóVilág 4. szériájának minigeronazzoja is a nézők között foglal majd helyet, a sajtósát bízta meg azzal, hogy kérje meg Szandikát, a meccs után keresse meg egy közös fotó erejéig.

„Tetszett nekem a nyíltsága és az őszintesége, úgy is lehet mondani, hogy rajongója voltam a barátnőmmel együtt. Első pillanattól kezdve neki szurkoltunk” – mondta a Velvetnek Kunkli. A beszámoló szerint Szandika meglepődött és zavarba is jött, mert már régóta a sportoló rajongója.

A felkérés egyfajta löketet adott neki, hiszen a győztes meccs után a punciszájú egyből ott termett a ring lépcsője mellett, és az elsők között gratulált Kunklinak, akit később az öltözőjében keresett fel. „Szégyen, amit csinált” – mondta Szandika Bob Sappról, az ellenfeléről. „Egyértelmű, hogy Kunkli volt a jobb!” Saját bevallása szerint majdnem a ringbe dobta a szandálját, mikor Sapp kidobta Kunklit a ringből, mindemellett pedig még a bírót is félrelökte.

A sportoló úgy nyilatkozott, bár nagyon bejön neki a lány természete, és értékeli a belső tulajdonságait, a továbbiakban biztosan nem tartja majd a kapcsolatot a mostanában ismét facér Szandikával.