Óriási népszerűségre tett szert Vilmos herceg sógornőjének feneke. Ehhez nem kellett más, csupán egy kellően szűk fehér ruha, egy esküvő, amit az egész világ figyelemmel kísért. Pippa Middleton imádott izomcsoportjának saját Twitter oldala van, a tiszteletére létrehozott Facebook-csoporthoz majdnem 200 ezren csatlakoztak, és lehet, hogy az év segge díjat is megnyeri.

Közel egy héttel Vilmos herceg esküvője után majdnem kétszázezer rajongója van sógornője, Pippa Middleton fenekének a Facebookon. Bár Hajdú-Sarka Katának annyira nem igazán tetszett az a ruha, amit Catherine hercegnő testvére a nagy napon viselt, sokan vannak, akik szerint igenis jó választás volt, főként azért, mert szabásának köszönhetően elég jól kirajzolódott Pippa Middleton fenekének körvonala.

Rövid idő leforgása alatt óriási rajongótábora lett „a királyi esküvő legformásabb fenekének”, legalábbis ezt tanúsítja azoknak a száma, akiknek tetszik a Pippa Middleton Ass Appreciation Society oldal a Facebookon. Micsoda szerencse, hogy az adatlapon szerepel egy internetes oldalnak a linkje, amelyen Pippa Middleton gluteus maximusának rajongói különböző vicces feliratokkal ellátott pólókat, valamint férfialsót és kitűzőt vásárolhatnak maguknak. A legolcsóbb termék egy kb. 2100 forintos kitűző, a legdrágábbak a 4700 forintos pólók.

Akárcsak minden valamirevaló celebnek, Pippa Middleton fenekének is van saját Twitter-oldala, ésa pippasass fedőnév alatt dolgozó illetők nagyon szorgalmasak, meglehetősen sűrűn örvendeztetik meg a követőket. Persze úgy írják meg az üzeneteket a rajongóknak, mintha a sokat csodált izomcsoport kommunikálna a köznéppel. A cikk megírásakor kicsivel több mint ezren követték a bejegyzéseket. Aki alaposan végigböngészi ezeket, észreveheti, hogy bizony Sarah Palin vaginájának is van saját Twitter-oldala.

A Mirror szerint az a videó is jelentősen hozzájárult a rajongótábor növekedéséhez, amelyet vicces népek állítottak össze az esküvőn készült képekből. A zenei aláfestés pedig nem más, mint  Mystikal  Shake Ya Ass (Rázd a segged!) című száma. A cikk megírásáig majdnem 59 ezer alkalommal tekintették meg a Youtube-on a felvételt. A Metro szerint Pippa Middleton népszerű testrésze lehet az év segge, hiszen 48 órával az esküvő után több mint ezer szavazatot kapott a Rear of the Year verseny keretében. Egyelőre nem tudni, hogy a kezdeti lelkesedés meddig tart ki, és esetleg még Jennifer Lopez vagy Kim Kardashian domborulatai is feledésbe merülnek majd.

A remek alkalmat megragadva a Hollywood Life meg is szólaltatott pár szakértőt azzal kapcsolatban, hogyan is lehet nekünk is olyan fenekünk, mint Catherine hercegnő testvérének. Állítólag pár gyakorlat elég ahhoz, hogy elérjük a kívánt célt, és mindenki eldöntheti, hogy számára Goldie Karpel, Andrew FitzGerald vagy Eddie Robinson módszere a szimpatikusabb. Az ITN információi szerint Pippa Middleton többek közt jógázik, és kedveli a pilatest is.