Szandika és Éva a melltartójától szabadult meg, Gombi pelenkában nyomta, Alekosz megpróbált pörögni a rúdon. Felejthetetlen pillanatok következnek.

Szandika sztriptízel

A villa Plasztkikcicája a beszavazóshow alkalmával ígérte meg, hogy amennyiben ő kerül be a műsorba, azonnal táncolni fog Alekosznak. Szandika nem zavartatta magát, beszabadulása után pár perccel már a melltartóját is ledobta magáról.

Béci és Laci

A Testvérpáros fiú tagja és az Erőszakból diplomázott Laci a műsor szerkesztőitől kapták azt a feladatot, hogy erotikus táncot lejtsenek Anikónak. Béci igyekezett minél kreatívabb lenni: még egy banánt is tömött az alsógatyájába, amivel később megetette a Rosszkislányt.

Gombi

A szépfiú kategóriában bekerült chippendale-fiúból Olivér úgy csinált hülyét, hogy azt kamuzta neki, a szerkesztőktől kapott feladatként pelenkában kell táncolni a a lányoknak. Az épp beilleszkedni vágyó Gombi szemrebbenés nélkül tette azt, amit mondtak neki, még jól is szórakozott.

Alekosz

A görög szexkiborg a kubai esten próbált lépést tartani a lányokkal, sőt még a mozgásukat is próbálta utánozni – kevés sikerrel. A látványt ekkora úgy tűnik, már megszokták a villalakók, hiszen csak az est elején volt sírva röhögés Alekoszon.

Éva

A Kócos és Ildikó harca volt aznap este, amikor különböző feladatokban kellett helytállniuk, illetve megmutatni, ki miben jó/jobb. A táncos résznél Éva amit csak lehetett, bedobott, így a mellét is.

Alekosz a rúdon

Nőnap alkalmával különleges tánccal lepték meg a férfiak Anikót, Évát és Gigit: mindegyik levetközött közben. Mindamellett, hogy Jerzy és Béci még igényesnek is nevezhető produkciót adott elő, a nézők sokkot kaphattak akkor, amikor Lacira került a sor, de a csúcspontot mégiscsak Alekosz rúdtánca, rúdmászása jelentette.