A színésznő a héten kezdte ledolgozni a nyaklánclopása miatt kapott 360 órányi közmunkát. Első napján fekete áttetsző felsőben jelent meg a nőket segítő központban, és láthatóan nem vett melltartót.

Lindsay Lohan a héten kezdte meg a nyaklánclopása miatt kapott 360 órányi közmunka ledolgozását a nélkülöző nőket segítő központban. A színésznő melltartó nélkül, fekete, áttetsző felsőben érkezett a helyszínre, amit a paparazzók azonnal lefotóztak.

Az enyhe szembeszélnek köszönhetően Lohan fekete, lenge felsője a mellére simult, és mellbimbója tanúsította, hogy kicsit fázik is. Mivel nem csak a széllel, hanem a nappal is szemben állt, mindez tökéletesen látszódik is a fotókön.

Lindsay Lohan előszeretettel mutatkozik melltartó nélkül nyilvánosan, tavaly szeptemberben is rövidnadrágban és áttetsző, fekete felsőben kapták lencsevégre a fotósok. Az akkori képen úgy tűnik, mintha jobb melle teltebb és formásabb lenne, mint a bal, ez a központból kisétáló mostani képén nem észlelhető. Az áttetsző felsőhöz mindkét alkalommal blézert vett fel.