Fontosabb részletek
  • Alekosz, Éva és Jerzy küzdött a fődíjért vasárnap este
  • A lakást, az autót és a 12 millió forintot Alekosz nyerte meg
  • Az RTL Klub megerősített biztonsági szolgálattal készült a fináléra
  • Szakkomentátorunk Dopeman és Hódos Hajnalka, a hogyvolt blog szerzője

Fontosabb részletek
  • Alekosz, Éva és Jerzy küzdött a fődíjért vasárnap este
  • A lakást, az autót és a 12 millió forintot Alekosz nyerte meg
  • Az RTL Klub megerősített biztonsági szolgálattal készült a fináléra
  • Szakkomentátorunk Dopeman és Hódos Hajnalka, a hogyvolt blog szerzője

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • VV Anikó és VV Gigi vezeti majd a Cool tévén az Alekosz-show kísérő műsorát, az Alekosznak Valót, először ketten lesznek, aztán felváltva vezetik - ettől fog Kócos Éva sokkot kapni. A műsorban látható lesz SzeretlekPicúrGombi, Szandika és még ki tudja ki a VV4-ből.

  • Az összefoglaló olyan unalmas, mint amilyennek sejtettem, és ha Alekosz még egyszer lenyalja a villát, sírni kezdek.

  • Ha a facebookos hivatalos oldalon lévő rajongói tábor alapján rangsorolunk, akkor Alekosz az, aki mindent visz a maga több mint 72 000 rajongójával. Éva 13 000-nél tart, míg Jerzyt mindössze 6600-an lájkolták. A chippendale fiú szimpatizánsai egyébként úgy vélekednek, a görög szexkiborgra a társkereső műsora miatt nem fognak annyian szavazni, mivel úgy gondolják, Alekosz eleget szakít majd azzal.

  • A villába. Ezt mondta: "Szerelmes vagyok a villába". De azért persze nagyon várja, hogy hazamenjen. Ezt egyébként az utolsó vacsorán mondta, ahol VV Éva azt mondta, hogy ő már reflexből keresi Alekoszt a hálószobában, hogy megvan-e. Alekosz szerint ez a szerelem, csak ezt még Éva sem meri magának bevallani.

  • Alekosz a Talmácsinak készített luxuslakókocsiban fogja tölteni a következő egy hónapot, már ha beleegyezik a műsorba. A lakókocsi 43 millió forintba került. A Villa mögötti területen kb. 350 nm-eren terül el Alekosz új lakhelye, horizontos mintájú paravánnal elválasztva.
    Úszómedencével, kis kocsmával, lakókocsival és randibusszal várja Simor VV Olivér Alekoszt a finálé végén, amikor is megkérdezi tőle, vállalja-e a műsort. Ha igent mond, nőies enteriőrt kap a Villa, ugyanis Alekosz 16 nője oda költözik be. A rossz hír, amit még Alekosz nem tud, hogy ő maga nem alhat a Villában, tehát az,a mit eddig művelt, hogy mindegyik lány mellé megpróbált befeküdni és egy takaró alatt aludni, nem fog megvalósulni. A randibusz külsejét elnézve úgy tűnik, ez a show is az abszurd humorra épül majd - legalábbis ez a terv.

  • Egyáltalán nem irritálóak a szereplők, félreértik az emberek a megnyilvánulásaimat, egyszerű gagként használom föl őket arra, hogy önmagamat népszerűbbé vagy pedig a közútálat tárgyává tegyem. Ugyanis követem lelki mentorom és gurum, Ice Cube útmutatását, akit 1991 körül úgy hívtak, The nigga ya love to hate. Ez vagyok én, egy nemes huligán.

  • Alekosz még elsüt egy-két életbölcsességet. "Ha sokáig laksz valahol, akkor azzá a hellyé válsz" - vélekedett VV Alekosz a villában töltött fél évről.

  • Gratulálunk a három finalistának, döntőbe jutott a Fröccsöntő, a Droid, és a Ribanc. A Ribancot ne vegyük sértő kifejezésnek jelen esetben, ezzel a böngyör hajú hölgy temperamentumát írjuk körül. Szépen fogalmaztam? Igaz-é?

    vv02
  • A három utolsónak maradt játékos utolsó néhány évődését mutatják a villából. A hétvégén VV Jerzy porszívózással keltette villatársait. A reggeli jelenetből a teljes kilátástalanság és valami egészen nyomasztó prózaiság árad. Ezek alapján a képek alapján hogyan nem kaptak szívrohamot, amikor kiengedték őket a stúdióba?

  • Este 8-ra álltak be a statiszták/vendégek a villát a stúdióval összekötő folyósóra: az első sorban állóknak folyamatosan integetniük és pacsizniuk kell - legalábbis a stúdió előterében zajló eligazításon ezt kérték tőlük.

  • Eddig összesen 122-en írtak panaszlevelet a médiahatóságnak a Való Világ 4 miatt. A legtöbb panasztevő úgy érezte, hogy sérültek a kiskorúakra vonatkozó rendelkezések, mások azért írtak, mert a műsorvezetők személye nem nyerte el a tetszésüket. Akadt, akit a trágárkodás és az erkölcstelenség zavart, és olyan is, aki csalást gyanít. Ön szerint is átverték a nézőket?

  • "Én Jerzynek drukkolok, ő a legszimpatikusabb a három versnyző közül. Anikónak drukkoltam végig, de miután ő kiesett, Jerzyt tartom esélyesnek - mondta Katka, aki szerint volt szex a villában, de azt nem mutatták meg. "Nem biztos, hogy csak a takaró alatt szerencsétlenkedtek, csak azt a nézők nem látták. Véleményem szerint egész új megközelítésből mutatták meg a villalakókat, de szerintem sokkal negatívabb dolgok derültek ki a műsor által, amik mellett eltörpül, ki hogyan szexelt" - tette hozzá az egykori VV versenyző, akit a stúdió előtt várakozó tömegben szúrtunk ki.

  • A tévénézőknek felidézik, hogy kik estek eddig ki a villából, köztük néhány versenyzővel, akik már most teljesen nyugodt, polgári életet élhetnek, úgysem fogja őket felismerni senki sem. Róluk bővebben erre >>>.

  • Lilu rekedten érkezett a stúdióba, Balázs segítségét kérte abban, hogy majd üvöltsön helyette is. VV Évának tetszik a két műsorvezető ruhája, VV Alekosz Lilu frizurájára mondta, hogy ellenállhatatlan. A műsorvezetők öltözékén nem látszik, hogy 165 napja volt a stábnak kitalálni, hogy mit vegyenek fel. Lilu rózsaszín-fehérben van, fagyira emlékeztet, Balázs pedig beleborult a Miami Vice-vödörbe a fehér öltönyével.

  • Jól van, nem csalódtam, az elmúlt hónapokhoz hasonlóan szegény Lilu ma is borzalmasan néz ki. Isten ma is a rövidlátóknak kedvez. Éva hervadó hortenziának öltözött, van ilyen szín egyáltalán?

  • Egy hobbit énekel, Ádok Zoli de esküszöm, Tóth Gabi most egészen jól néz ki, csak kicsit talán túlságosan ki van pakolva a melle. Egyébként meg olyan, mint egy női Eminem, akivel lefeküdnénk.

  • 164 nap után a végéhez érkezett a Való Világ 4, a 19:00-kor kezdődő fináléban a melegpornó oldalakon maszturbáló Jerzy, Éva és Alekosz mérkőzik meg a fődíjért. A Velvet Kommandója az RTL Klub stúdiójából tudósít az eseményekről, szakkomentátoraink – Dopeman és Hódos Hajnalka, a VV4 hogyvoltjainak szerzője – pedig gondoskodnak arról, hogy egy pillanatra se unatkozzanak. Alekosz sokat látott szerelmes monológjával kívánunk jó szórakozást: