Fontosabb részletek
  • Alekosz, Éva és Jerzy küzdött a fődíjért vasárnap este
  • A lakást, az autót és a 12 millió forintot Alekosz nyerte meg
  • Az RTL Klub megerősített biztonsági szolgálattal készült a fináléra
  • Szakkomentátorunk Dopeman és Hódos Hajnalka, a hogyvolt blog szerzője
  • "Én ezen a finálén nem szurkolok senkinek, én úgy gondolom, Jerzy az, aki megérdemli a fődíjat, tudom, hogy nála jó helyen lenne, de ez alkalommal senkire nem szavazok, és nem is kampányolok senki mellett" - mondta Gigi, aki egyébként egy szál zakóban és fehérneműben érkezett. Mint megtudtuk, nem ez nem egy kisestélyi, csak lesz egy fellépése Bécivel. Egyébként Gigi melegszendvicset rendelt az RTL büfében, és ropogós tízezressel fizetett

Fontosabb részletek
  • Alekosz, Éva és Jerzy küzdött a fődíjért vasárnap este
  • A lakást, az autót és a 12 millió forintot Alekosz nyerte meg
  • Az RTL Klub megerősített biztonsági szolgálattal készült a fináléra
  • Szakkomentátorunk Dopeman és Hódos Hajnalka, a hogyvolt blog szerzője

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • VV Anikó és VV Gigi vezeti majd a Cool tévén az Alekosz-show kísérő műsorát, az Alekosznak Valót, először ketten lesznek, aztán felváltva vezetik - ettől fog Kócos Éva sokkot kapni. A műsorban látható lesz SzeretlekPicúrGombi, Szandika és még ki tudja ki a VV4-ből.

  • Az összefoglaló olyan unalmas, mint amilyennek sejtettem, és ha Alekosz még egyszer lenyalja a villát, sírni kezdek.

  • Ha a facebookos hivatalos oldalon lévő rajongói tábor alapján rangsorolunk, akkor Alekosz az, aki mindent visz a maga több mint 72 000 rajongójával. Éva 13 000-nél tart, míg Jerzyt mindössze 6600-an lájkolták. A chippendale fiú szimpatizánsai egyébként úgy vélekednek, a görög szexkiborgra a társkereső műsora miatt nem fognak annyian szavazni, mivel úgy gondolják, Alekosz eleget szakít majd azzal.

  • A villába. Ezt mondta: "Szerelmes vagyok a villába". De azért persze nagyon várja, hogy hazamenjen. Ezt egyébként az utolsó vacsorán mondta, ahol VV Éva azt mondta, hogy ő már reflexből keresi Alekoszt a hálószobában, hogy megvan-e. Alekosz szerint ez a szerelem, csak ezt még Éva sem meri magának bevallani.

  • Alekosz a Talmácsinak készített luxuslakókocsiban fogja tölteni a következő egy hónapot, már ha beleegyezik a műsorba. A lakókocsi 43 millió forintba került. A Villa mögötti területen kb. 350 nm-eren terül el Alekosz új lakhelye, horizontos mintájú paravánnal elválasztva.
    Úszómedencével, kis kocsmával, lakókocsival és randibusszal várja Simor VV Olivér Alekoszt a finálé végén, amikor is megkérdezi tőle, vállalja-e a műsort. Ha igent mond, nőies enteriőrt kap a Villa, ugyanis Alekosz 16 nője oda költözik be. A rossz hír, amit még Alekosz nem tud, hogy ő maga nem alhat a Villában, tehát az,a mit eddig művelt, hogy mindegyik lány mellé megpróbált befeküdni és egy takaró alatt aludni, nem fog megvalósulni. A randibusz külsejét elnézve úgy tűnik, ez a show is az abszurd humorra épül majd - legalábbis ez a terv.

  • Egyáltalán nem irritálóak a szereplők, félreértik az emberek a megnyilvánulásaimat, egyszerű gagként használom föl őket arra, hogy önmagamat népszerűbbé vagy pedig a közútálat tárgyává tegyem. Ugyanis követem lelki mentorom és gurum, Ice Cube útmutatását, akit 1991 körül úgy hívtak, The nigga ya love to hate. Ez vagyok én, egy nemes huligán.

  • Alekosz még elsüt egy-két életbölcsességet. "Ha sokáig laksz valahol, akkor azzá a hellyé válsz" - vélekedett VV Alekosz a villában töltött fél évről.

  • Gratulálunk a három finalistának, döntőbe jutott a Fröccsöntő, a Droid, és a Ribanc. A Ribancot ne vegyük sértő kifejezésnek jelen esetben, ezzel a böngyör hajú hölgy temperamentumát írjuk körül. Szépen fogalmaztam? Igaz-é?

    vv02
  • A három utolsónak maradt játékos utolsó néhány évődését mutatják a villából. A hétvégén VV Jerzy porszívózással keltette villatársait. A reggeli jelenetből a teljes kilátástalanság és valami egészen nyomasztó prózaiság árad. Ezek alapján a képek alapján hogyan nem kaptak szívrohamot, amikor kiengedték őket a stúdióba?

  • Este 8-ra álltak be a statiszták/vendégek a villát a stúdióval összekötő folyósóra: az első sorban állóknak folyamatosan integetniük és pacsizniuk kell - legalábbis a stúdió előterében zajló eligazításon ezt kérték tőlük.

  • Eddig összesen 122-en írtak panaszlevelet a médiahatóságnak a Való Világ 4 miatt. A legtöbb panasztevő úgy érezte, hogy sérültek a kiskorúakra vonatkozó rendelkezések, mások azért írtak, mert a műsorvezetők személye nem nyerte el a tetszésüket. Akadt, akit a trágárkodás és az erkölcstelenség zavart, és olyan is, aki csalást gyanít. Ön szerint is átverték a nézőket?

  • "Én Jerzynek drukkolok, ő a legszimpatikusabb a három versnyző közül. Anikónak drukkoltam végig, de miután ő kiesett, Jerzyt tartom esélyesnek - mondta Katka, aki szerint volt szex a villában, de azt nem mutatták meg. "Nem biztos, hogy csak a takaró alatt szerencsétlenkedtek, csak azt a nézők nem látták. Véleményem szerint egész új megközelítésből mutatták meg a villalakókat, de szerintem sokkal negatívabb dolgok derültek ki a műsor által, amik mellett eltörpül, ki hogyan szexelt" - tette hozzá az egykori VV versenyző, akit a stúdió előtt várakozó tömegben szúrtunk ki.

  • A tévénézőknek felidézik, hogy kik estek eddig ki a villából, köztük néhány versenyzővel, akik már most teljesen nyugodt, polgári életet élhetnek, úgysem fogja őket felismerni senki sem. Róluk bővebben erre >>>.

  • Lilu rekedten érkezett a stúdióba, Balázs segítségét kérte abban, hogy majd üvöltsön helyette is. VV Évának tetszik a két műsorvezető ruhája, VV Alekosz Lilu frizurájára mondta, hogy ellenállhatatlan. A műsorvezetők öltözékén nem látszik, hogy 165 napja volt a stábnak kitalálni, hogy mit vegyenek fel. Lilu rózsaszín-fehérben van, fagyira emlékeztet, Balázs pedig beleborult a Miami Vice-vödörbe a fehér öltönyével.

  • Jól van, nem csalódtam, az elmúlt hónapokhoz hasonlóan szegény Lilu ma is borzalmasan néz ki. Isten ma is a rövidlátóknak kedvez. Éva hervadó hortenziának öltözött, van ilyen szín egyáltalán?

  • Egy hobbit énekel, Ádok Zoli de esküszöm, Tóth Gabi most egészen jól néz ki, csak kicsit talán túlságosan ki van pakolva a melle. Egyébként meg olyan, mint egy női Eminem, akivel lefeküdnénk.

  • 164 nap után a végéhez érkezett a Való Világ 4, a 19:00-kor kezdődő fináléban a melegpornó oldalakon maszturbáló Jerzy, Éva és Alekosz mérkőzik meg a fődíjért. A Velvet Kommandója az RTL Klub stúdiójából tudósít az eseményekről, szakkomentátoraink – Dopeman és Hódos Hajnalka, a VV4 hogyvoltjainak szerzője – pedig gondoskodnak arról, hogy egy pillanatra se unatkozzanak. Alekosz sokat látott szerelmes monológjával kívánunk jó szórakozást: