Húszmilliós herpesszel hergel a híres hímceleb

2011.05.12. 21:35
Valaki Las Vegasban herpesszel fertőzött meg valaki mást, és ezért húszmillió dollárt akarnak tőle. A TMZ nem közli a neveket, más források jobban értesülteknek tűnnek.

A TMZ közlése szerint egy A-listás hírességet, tehát igazi, nemzetközi szupersztárt a napokban bepereltek, mert nemi úton terjedő herpesszel fertőzött meg valakit. A birtokukba került iraton azonban sem a felperes, sem az alperes neve nem szerepel, csak az ügyvédé.

A dokumentum szerint a felperes és a celeb április elsején találkoztak Las Vegasban, majd a kórságterjesztő "aljas módszerekkel csábította szállodai luxuslakosztályába, hogy érzéki vágyait kiélje rajta". A szívszorító történet itt nem ér véget, ugyanis a szuperférfi azt állította áldozatának - aki nemhogy nevesítve, nemesítve sincs -, hogy semmilyen szexuális úton terjedő betegsége nincs.

judge450

Felperes emiatt felbátorodott, és némi pornónézést követően kölcsönösen orális szexbe, simogatásba, némi pucér birkózásba, végül gumi nélküli dugásba bonyolódtak. Mindezt videóra is rögzítették - a felvételre már az efféle filmek forgalmazói milliós nagyságrendű ajánlatokat tettek az ügyvéden keresztül.

A perirat szerint a felperes herpeszt kapott el az illető celebtől, és biztos abban, hogy a fertőzékeny férfi tudott kórságáról, csak azért titkolta el, hogy megdughassa őt. Na, emiatt akar több mint húszmillió dollárt (körülbelül 3,7 milliárd forintot) az ismeretlen nemi identitású illető.

Innen csak találgatás

A TMZ nem mond többet, kénytelenek vagyunk tehát máshonnan informálódni. A legnagyobb celebhír-elosztók még nem rukkoltak ki a történet részleteivel, de a blind itemek között már akadnak érdekességek.

Mi az a blind item?

Ha van egy kis eszük, az amerikai celebhír-portálok is csak akkor közölnek a sztárokkal kapcsolatos sokkoló híreket, ha megfelelően alá tudják támasztani azokat. Ha viszont nem, még akkor is a gatyájuk rámehet a perre, ha igazuk van. Ennek egyik elkerülési módja, hogy a pikáns infókat a vonatkozó celeb nevesítése nélkül, csupán néhány támpontot megadva közlik a szuperbréking értesülést, az olvasókra bízva a találgatást.

A Tattle Tailzz például arról számol be, hogy egy atlantai rapper és egy grupi (lány) között bonyolódott le a kérdéses aktus. A hölgy - akinek amúgy van pasija - állítólag azóta ideje nagy részében üzenetekkel bombázza a többi grupit, hogy figyelmeztesse őket: eszükbe ne jusson ágyba bújni Mr. Herpesszel.

A feltételezést erősíti a sandrarose.com is, amely screenshotokat közöl az állítólagos beszélgetésekről.

A dokumentumokból kiderül, hogy a celeb hivatalosan Los Angelesben él, a tévében és filmekben is szerepelt, a sértettel pedig divatról, politikáról, drogokról, szexről, illetve a sértett színészi ambícióiról társalogtak, mielőtt egymásba bonyolódtak.

Április elseje egyébként péntekre esett, azon a hétvégén pedig elég sokminden történt Las Vegasban. Például megnyílt egy butik, és számos szórakozóhely, ezekre az eseményekre pedig elég sok celeb csődült oda, köztük például Michael Jordan. De fellépése is számos nemzetközileg ismert úrnak volt, Jay Lenótól David Copperfielden és Ice Cube-on keresztül Tiestóig.