Ice T exhibicionista neje beizzította a cukifaktort: neki is van ám kutyája, aki twitterezik. Az állat egy éve posztol rendszeresen, és bár még nem fedezték fel úgy, mint a Facebook-tulaj pulikölykét, de ha továbbra is pucsítós gazdájával fotóztatja magát, behozhatja a lemaradást. Lehet-e Spartacus cukibb Beastnél?

Egy méltánytalanul mellőzött celebkutya szomorú sorsával szembesülhet mindenki, aki Coco T kutyája, Spartacus Twitterére téved. Az angol bulldog nevében gazdája, Coco twittel, aki egyrészt azért híres, mert Ice T felesége, másrészt pedig mert már csak létezésével is újraértelmezte a domborulat kifejezést.

Spartacus utóbbi egy éve tehát parádésan dokumentált, csakúgy, mint a Facebook-alapító Mark Zuckerberg pulijának eddigi ténykedése. Egy ezidáig mellőzött celebállat követel magának figyelmet, miközben egy másik szinte azonnal népszerű lett. De melyikük jobb? Beast, vagy Spartacus? Spartacus, vagy Beast? Döntsék el önök!

Spartacus

Spartacus 2010. április 29-e óta van jelen a Twitteren, azóta számos tényt és fotót megosztott magáról a világgal. Hathetes kora óta rendszeresen jelentkezik – ekkor került gazdáihoz. Hamar kiderült róla, hogy jól bírja az autózást, főleg, ha Coco ölében heverészhet – erről maga a gazdi alkotott fényképet, természetesen a tőle megszokott módon, azaz kevésbé az ebre, mind inkább saját emlőire koncentrálva. Spartacus egyébként postjaiban anyjaként hivatkozik rá, önmagára pedig mint szupermodellre.

A kutya információáradata egy ideig nem szólt másról, mint hogy más twitterezők ebeivel cimborál, ám hamarosan magára talált. Kiderült róla, szívesen kapdos Coco meztelen lábára, és ő sem kerülhette el az első fürdőzés traumáját. Arról is értesítette a világot, hogy Coco öle melegebb, mint bárki másé, repülni jó móka, megismerkedett egy akváriummal, és szívesen kakál a fűbe napozás közben, de mégiscsak a fehér szőnyeg az igazi e célokra. Ja, és nagyon szereti a maradék steaket. De ennek azért ára van: néha nem ússza meg, hogy gazdája ki ne rúzsozza a száját, és hát igen, saját twitter-oldalán is CukiSpartacus néven kell karriert csinálnia.

Május 18-án érte élete első nagy meglepetése: noha még nem volt kifejlett kan, megpróbálta megdugni Coco karját. Helyretették, így azóta ott lehetett gazdája életének minden jelentős eseményén, és mivel Coco életének minden eseménye jelentős, Spartacus elkísérhette például amikor fodrásznál volt, főzött, új cipőt vett, vagy éjjeli nassolásra lopódzott a konyhába, meztelenül. Az állatról emellett tudni lehet, hogy nagyokat szellent, még mindig szívesen utazgat, de nehezen viseli a hőséget, és egyszer megműtötték a térdét. Életének további eseményeiről galériánkban tájékozódhat.

Beast

Mark Zuckerberg pulija 2011. március 7-e óta van jelen a Facebookon, és csakúgy, mint Spartacus, ő is anyaként emlegeti női gazdáját, Priscillát. A nagyvilág értesülhetett arról, hogy megtanult lépcsőt mászni, megfürdették, farmon járt, és remek érzés számára, hogy Mark Zuckerberg szedegeti fel utána a kutyaszart.

Zuckerbergék is a jószág nevében blogolnak, csakúgy, mint Coco. Így adják hírül, hogy kutyájuk értesült Oszama bin Laden haláláról, jól mutat szatyorban,le kellett szoktatni arról, hogy odakapjon – csakúgy, mint Spartacust, és úgy egyébként minden kutyát e bolygón -, múlt hétvégén pedig kirándulni volt, amelynek eredményeképpen húsz kullancsot távolítottak el belőle.

Szóval ki a jobb?

Melyik a jobb?

Mindkét kutya megosztja élete legfontosabb eseményeit az egész internettel. Túl vannak már fürdésen, nevelésen, és sokat utaznak. Spartacusnak azonban egy év előnye van, még akkor is, ha nem menedzselte magát eddig valami jól, valódi ütőkártyát jelenthet azonban a mancsában, hogy gazdája miatt komoly csöcsfaktor is hozzáadódhat népszerűségéhez. A másik sarokban azonban ott van Beast, aki puli, ezért a magyar szívhez közelebb állhat, és minthogy fiatalabb, cukibb is. A róla készült fotók általában jobbak, és valószínűleg a sors is megkímél minket az alulöltözött Zuckerberg látványától. Szóval melyik sztáreb a jobb? Megérdemelné végre Spartacus a jogos elismerést?