Alekosz vendéglátós tehetségét mutogatta az arajelöltjeinek: egyesével behívta őket a kis szobájába, ahol énekelt nekik. Volt, akinek mulatós jutott, volt akinek Dés László. Egy volt közös, hogy a lányok jól kiborultak az előadásoktól. Közben Alekosz egy versenyző vállát böködte orrával, meg volt egy kis fejlapogatás is.

Alekosz a hétfői adásban egyesével szerenádot adott a megmaradt arajelöltjeinek, és az eredmény nem maradt el: a versenyzők rendesen kiborultak. Szinte mindenki megkönnyezte a fahangú sármőr előadását, ki még a szobában, ki néhány perccel később, de a versenyzők rendre kiborultak.

A VV4 győztese már az adás elején kiakasztotta arajelöltjeit azzal, hogy kis cetliket adott nekik, amiken nagy igazságok voltak. Az orosz származású Olga olyat kapott, amit nem akart hallani, ezért elvonult pityeregni a szobájába. Természetesen, a figyelmes Alekosz követte. A lány mellé feküdt, majd megkezdődött a romantika. Olga megfogta Alekosz kezét, és a saját fejére helyezte. "Milyen szép, fekete a hajad. Szomjas vagyok. Folyadékhiányom van" - mondta Alekosz a lány haját lapogatva, majd távozott a szobából.

Ezután következett a műsor keményebbik része, amikor Alekosz megroppantotta a játékosokat a szerenádjával. Brigitta Dés László Vigyázz rám című számát kapta.

"Elveszítettem a fejem, azt hiszem" - mondta Brigitta a dal után. A társai azt hitték, csókolóztak Alekosszal, annyira eltört benne valamit a szerenád. Brigitta a nyuszis pizsamájában később teljesen kiborult.

A testvérpár Magdi nevű tagja a Százezerszer című mulatós klasszikust kapta ajándékba. A játékos azt mondta, boldog volt a szám alatt, megkönnyezte az előadást.

"Láttam, hogy meg szeretett volna csókolni, éreztem is, hogy vágyik rá" - mondta Magdi az éneklést követő kötelező ölelés után.

A 19 éves Veronika pedig a Piramis Ha volna két életem című számát hallgathatta meg Alekosz előadásában. Az igekötőkkel általában hadilábon álló versenyzőt teljesen összezavarodott a számtól. ”Nem értem, hogy miért énekelted nekem. Mert semmi nem jött át sajnos" - mondta a szám után. Később a többi versenyzőnek is panaszkodott, hogy miért nem értette az egész helyzetet: "mert azt láttam, hogy mindenki bemegy, és kijön".

Volt, akinél dal sem kellett ahhoz, hogy Alekosz kicsinálja. Barbara elalélt attól, hogy Alekosz az orrával a felkarját böködte. Aztán kicsit szagolgatták egymást, Alekosz elmondta, hogy nincs rajta parfüm “Ez a jó, az eredeti feromon illatod - mondta Barbara.

A műsor készítői még egy kellemes szívatást emeltek a hétfői adásba. A játékosoknak ki kellett választaniuk egymás között a legszebb lányt. Olga mellett döntöttek, aki ezért cserébe randira mehetett Alekosszal. A villában maradt játékosok a randi alatt egymást fúrták, meg Olgát, akit hideg lánynak tartanak. Alekosz kétszemélyes operába vitte a műsor elején magában pityergő Olgát.

Aztán egy tál osztriga fölött Olga műveltségét tesztelte. A játékos tudta, hogy az osztrigát afrodiziákumként tartják számon, azt viszont nem tudta, hogy Aphrodité kagylóban emelkedett ki a tengerből.

Olga ezután magához hívta aludni Alekoszt, majd oroszul kezdett hozzá beszélni. Egy pillanatra olyan hangulata lett a jelenetnek, mint az Ördögűzőnek. Olga a csalódásairól beszélt Alekosznak, és arról, hogy Alekoszban nem tudna csalódni. Azt mondta, meztelennek érezte magát, annyira őszinte volt.

Alekosz végül cserébe néhány hangot játszott a versenyzőnek a zongorán, aki ettől saját bevallása szerint szinte orgazmust élt át. Végül nem csókolta meg Alekoszt, mert úgy érezte, nem volt még itt az ideje a dolognak.