A modell hosszú idő után a hétvégén ismét villantott. Tipikus volt a forgatókönyv: alacsony padlós autó, rövid szoknya, kész a baj. A modell Lady Gaga londoni koncertje után nem tudta eltakarni lila bugyiját.

Lady Gaga a hétvégén Londonban koncertezett, amit nagyon várt, hiszen hatalmas britrajongó. És ha britrajongó, akkor teljesen egyértelmű, hogy a királyi család és a Tower híd után a harmadik legfontosabb londoni szimbólummal, Kate Moss-szal is találkozott.

A találkozás egészen jól sikerült. Gaga pénteken egy exkluzív, kisközönséges koncertet adott, ahol Kate Moss is megjelent. Gaga a Born This Way című számát a modellnek szentelte, átírta a kedvéért a sorokat, azt énekelte, Kate Moss tökéletes.

A rövid koncert után pedig hajnalig piáltak, aminek az eredménye hajnali fél 3 körül az alaposan dokumentált villantás lett Kate Moss részéről. A modellen fekete miniruha volt, fekete bőrkabáttal, meg a jól látható lila bugyi.

A hamarosan férjhez menő modelltől sosem áll különösebben távol a meztelenség vagy egy, a privát testrészeit láttatni engedő ruházati baleset. Legutóbb a brazil Vogue címlapján mutatta meg Photoshoppal erősített hátsóját, előtte nem sokkal a mellével adott el ékszert, valamint kicsit ribanckodott egy klipben.