Fluor Tomi részegen mesél Kiszel Tünde szemérem-és hónaljszőrzetéről egy korábban készült, ám igazi nyilvánosságot csak most kapott videón. Fluor nagyon szégyelli magát anyukája és nagymamája előtt. Kiszel Tündét nem érdekli a dolog, mert szerinte Fluor egy drogos senki.

"Kiszel Tünde meg kurvára szőrös" – fejti ki Fluor Tomi azon a videón, amit a Napiszar tett közzé. A felvételen az előadó egy meghatározhatatlan rendezvényen, ismeretlen kemikáliák hatása alatt magyarázza, hogy a médiajelenség – akit kurva nagy állatként emleget – szemérem- és hónaljszőrzete teljesen lesokkolta. Arról is beszámol, hogy Kiszeltől megkérdezte, borotválja-e intim tájékait, ám a nő erre nem adott választ, csak ki akarta dobatni a rendezvényről.

Kiszel karrierjét elemezve Fluor a következő okfejtésbe bonyolódik: "azt tudni kell a Kiszel Tündéről, hogy semmi nőies dolog nem felfedezhető rajta, de mégis valamiért ott van mindenhol - talán a sok szőr, aminek ez köszönhető - , de lassacskán, ahogy így jönnek az új dolgok, kiszel tündéről is lekopik a szőr, és mi is megköszönhetjük, hogy soha többé nem láthatjuk ezt a büdös gecit". Végül a magyarázaton eluralkodik a szürreál, és megtudjuk, az asszony hónaljszőre akkora, "mint három decathlonos geciládának", ő maga pedig olyan, mint egy gecihártya. Fluor végül önmagát sem kíméli: "gyere velem Kiszel Künde a butikba, olyan vagyok mint egy kurva, a-a-a-a-a", dalolja önfeledten.

Égig érő mea culpa

Ahogy észlelte, hogy a videó nyilvánosságra került, bocsánatot kért a Facebook-oldalán. "Kiszel Tündéről pedig annyit, hogy bármennyire is közröhej tárgya, egy ötvenéves nőt 'lebüdösg.cizni' nem helyénvaló dolog, ezért elnézést is kérek és nyilván vállalnom is kell a felelősséget".

"Nagyon kivagyok, rettentően szégyellem magam" – kezdte Fluor, amikor a Velvet megkereste. Elmondása szerint a videó két évvel ezelőtt, egy celebbulin készült, ahol iszonyatosan bepiált – ugyanez a felvétel már tavaly is előkerült. "Az a legrosszabb, hogy mindenki azt hiszi, nemrég készült. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy ez egy irtózatosan tahó dolog, de ez két éve volt, azóta pedig teljesen más minden. Nem azért, mert undergroundból mainstream lettem, egyszerűen a személyiségem fejlődött, és már nem csinálnék ilyet. Már nem az a figura vagyok, aki akkor voltam."

Hozzátette, megfogadta, hogy nem csinál többé ilyet nyilvános eseményeken, és eddig be is tartotta – ennek ellenére az esetnek nyilván lesz következménye, és sokak szemében romlik a megítélése. "Rettentően bánom, de nem tudok mit csinálni azon kívül, hogy ég a fejem. Az egész nem is Kiszel Tünde ellen irányult, hülyegyerekség volt."

Fluor

Fluor azonban nem hagyta itt abba az önostorozást. "Anyukám, nagymamám és az egész családom előtt rettentő kínos, de nem csak miattuk érzem magam kellemetlenül. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg fiatal tart követendő példának, márpedig ebben a videóban semmi olyan nincs, ami példaértékű lehetne, sőt. Sajnos a múltamat nem radírozhatom ki, azt viszont biztosan ígérhetem, hogy – ahogy azóta sem – a jövőben nem teszem kockára az emberek belém vetett bizalmát, és igyekszem megfelelő módon meghálálni a szeretetet és a támogatást, amit az emberektől kapok. Mert ez a legfontosabb."

Elmondta, meg tudja ítélni a dolog mindkét oldalát, mert ő is volt lázadó 15-16 éves srác, aki azt hitte, hogy az egyetlen igazság az övé, és a média szörnyű dolog. "Aztán amikor megláttam, hogy mennyi munka van abban, amit legagyiz az ember, megváltozott a véleményem, teljesen máshogy tekintek az egészre." A videó feltöltői azzal indokolják furcsa viselkedését, hogy kokainozott – elmondása szerint életében nem próbálta ki, és nem is szeretné.

Kiszel szűkszavúan aláz

Az ügy másik érintettjét, Kiszel Tündét is megkerestük, ő nem kívánta különösebben kommentálni az évekekkel ezelőtti incidenst: " Nem láttam a felvételt, de nem is érdekel! Ki az a Fluor? Egy szánalmas, drogos senki! - zárta rövidre a témát az egykori naptárkirálynő.

Még egy csapás

A kiszeles videó mellett egy másik is előkerült, amely arról tanúskodik, hogy Fluor Mizuja rettentően hasonlít egy másik dalra. A kérdéses szerzemény az LMFAO Scream my name-je.

Az LMFAO dalában a "girl you're hot, your body's on fuego, we fit together like if we were two legos" (szexi csaj vagy, a tested lángó',/ összeillünk, mint két legó) sorok hangzanak el; Fluor pedig a  következőt dalolja: "kicsilány, ó, szia, helló! / álljunk össze, mint két kicsi legó".

De mondhatjuk azt is, hogy csak véletlen egybeesés, mert a legós hasonlatok jól mennek mostanában - Mariah Carey és Nicki Minaj is beledolgozott egyet duettjükbe. "Ha két legókocka lennénk, még a Harvard 2010-ben diplomázó végzősei sem tudnának minket összerakni" - énekli Carey körülbelül 3:40-nél.