A Barátok közt egykori szereplője is megcsináltatta a melleit, ezzel követte a sorban mondjuk Bencsik Tamarát, VV Szandikát, és VV Zsófikát is. A Velvet a műtőbe is elkísérte a huszonkét éves lányt, aki elmondta, hogy régóta várt már erre az alkalomra, de eddig le tudták beszélni róla. Döbbentes képek a Barátok közt szereplőjének plasztikai beavatkozásáról, csak ép idegzetű felnőtteknek.

Régóta készül, nem ijedt meg

"Ez már nagyon nagyon régi álmom, de az ismerőseim és a párom lebeszéltek róla eleinte. Az okok között szerepelt a szoptatás, hogy, lehet-e, nem lehet-e, ezeket kellett végighallgatni, meg ugye a fájdalom. A műtét követő három napos fájdalom, az ugye nem jó, de ki lehet bírni" – magyarázta a Velvetnek a Barátok közt egykori szereplője, aki állítólag augusztusban férjhez megy. "A végén aztán a környezetemben nagyon sokan megcsináltatták, és csak jót mondtak róla, ezért döntöttem így" – mondta.

Mint kiderült, Csifót kedden hívták fel, hogy szeretné-e a műtétet, és akkor azonnal igent mondott, mert eleve meg akarta csináltatni a melleit. Az utóbbi időben többen is kés alá feküdtek, úgy tűnik, hogy egyre többen vállalják nyíltan a hasonló beavatkozásokat. Az elmúlt hónapokban műtötték meg VV Zsófika és VV Szandika melleit,  Bencsik Tamarának is csak nemrég forrtak össze a hegei, de VV Éva is úgy döntött, hogy megcsináltatja őket. Információink szerint a következő hetekre is több celebünk is vállalkozott hasonló beavatkozásra.

"Nem ijedtem meg abszolút. Ez az izgalom inkább az, hogy nem tudom pontosan, hogy mi fog történni, és az ember emiatt ugye bizonytalan. Egyszer történik meg ilyen az emberrel, vagy talán kétszer, de elsőre egy ilyen helyzetben szerintem mindenki izgulna" – említette Csifó Dorina, aki mint mondta, legjobban a holnapot várja, mert nagyon kíváncsi, hogy mennyire bírja a fájdalmat. "Még soha semmit nem ütöttem meg annyira, hogy kórházba kellett volna kerülnöm. "Valószínűleg nem leszek hisztis, amúgy sem vagyok az, remélem, hogy ki fogom bírni."

Nincs vér, csak égett zsírszag

Péntek délután körülbelül háromnegyed kettőkor került Csifó Dorina a műtőbe, ahol még kissé kómásan elmondta, hogy nem tudja, hogy pontosan mire számítson, megerősítette, hogy nem izgul, és bosszankodott, hogy az újságírók mégis minden áron megpróbálják belemagyarázni, hogy ideges. Aztán odaléptek hozzá az altatónővérek, kedvesen megsimogatták az arcát, búgtak neki valamit, és ezzel gyorsan el is aludt. Fertőtlenítővel bekenték a mellkasát, és készen is állt a műtétre.

Szinte egyetlen csepp vér sem folyt az operáció alatt, mert azonnal gondosan leégették az ereket, a zsírral és a hússal együtt, éppen ezért viszont, ahogy az egyik fotós megjegyezte, a disznóvágásokat idéző szag terjengett szobában. Néhány centis rés vágta csak a melleken, amikbe kapaszkodva kegyetlenül megcibálták a ciciket, és kitömködték őket, hogy helyet csináljanak a 335 köbcentis implantátumoknak. A műtét előtt töprengtek a 360 köbcentisen is, de mielőtt Csifó még elaludt volna, megegyeztek a kisebbekben.