Nem a Kiszel Tünde pinaszőréről értekező Fluor Tomi az egyetlen, akit felbátorított az alkohol, és egy celebpartin olyanokat nyilatkozott a kamerába, amit aztán sűrű bocsánatkérés követett. Tóth Vera a baszásról szónokolt hasonló stílusban, Nkuya Sonia a kurvaanyázást választotta, a The Idoru tagjai pedig faszoztak és geciztek a lencsébe. Ön szerint melyikük a legszánalmasabb? Döntse el, szavazzon!

1. Tóth Vera

„Valljuk be, csak mert nem beszélnek róla, attól még igaz, hogy mindenki maszturbál, baszik, mégis sokan megjátsszák magukat és adják a szentszüzet" - hangzott el az enyhén spicces Tóth Vera szájából az egyik celebpartin a juj. hu kamerája előtt. Az énekesnő gondolkodás nélkül beszélt a szexuális életéről, többek között arról, hogy ő nem egy egyéjszakás lotyó, de ha a szükség úgy kívánja, felszed pasikat. A Megasztár nyertese később többek között ezt a nyilatkozatát is megbánta, a Velvetnek nemrégiben arról beszélt, hogy kicsinálta őt a média, nehéz volt megtartania a sikert.

2. Dopeman

A rappert egyébként is ritkán lehet elcsípni józanul, vagy legalább annak a határát súrolva egy-egy rendezvényen, de eddigi legbotrányosabb nyilatkozata minden kétséget kizáróan a 2009-es Viva Cometen történt. A Tabu Tv-nek adott interjú csúcspontja az volt, amikor Dopeman kijelentette, hazamegy és otthon megerőszakolja a feleségét, mert az asszony azt szereti.

3. The Idoru

A The Idoru nevű rockzenekar a Fonogram díjátadó ünnepségen nyomott be piszkosul, tagjai a juj.hu riporterét támadták le azzal, hogy ha már megnyerték "ezt a gecit", mármint Az év hazai hard rock vagy metál albumának díját, akkor legalább csináljon velük egy interjút. Akkorra már egyébként a díjat is eltörték, és orális fixálást javasoltak az összes kiadónak, meg amúgy majdnem mindenkinek.

4. Nkuya Sonia

Láthatóan és hallhatóan Nkuya Sonia sem volt már szomjas, amikor egy rendezvényen lekurvázta a Celebgyár operatőrének anyját, majd megpróbálta kitépni a mikrofont a riporter kezéből. Az énekesnő azért kapta fel a vizet, mert az internetes tv nem azt az anyagot adta le, amit előzetesen lebeszéltek. Nkuya akkori pasija is megpróbált érvényesülni és interjút adni a kamerának, de a megasztáros megtiltotta neki, hogy bármit is mondjon az üggyel kapcsolatban: "Gyere vagy szakítok veled most" - szólt az ultimátum.

5. Fluor

Közel két éve történt, hogy Fluor szájára vette Kiszel Tünde pinaszőrét, ám az eset mostanság kapott szélesebb nyilvánosságot azzal, hogy ismét felkerült az internetre. Az énekes arról számolt be a kamerának, hogy sokkot kapott a médiajelenség – akit egyébként "kurva nagy állatként" definiál – szemérem- és hónaljszőrzetétől, és ugyan megkérdezte Kiszelt, borotválja-e, nem kapott rá választ. "Azt tudni kell a Kiszel Tündéről, hogy semmi nőies dolog nem felfedezhető rajta, de mégis valamiért ott van mindenhol - talán a sok szőr, aminek ez köszönhető - , de lassacskán, ahogy így jönnek az új dolgok, Kiszel Tündéről is lekopik a szőr, és mi is megköszönhetjük, hogy soha többé nem láthatjuk ezt a büdös gecit" - folytatta a monológot Fluor, aki a facebookos rajongói profilján kért bocsánatot a történtekért.