Leforgatta élete első pornófilmjét Kajtár Bernadett, aki, miután az X-Faktor nem hozta meg számára a kívánt sikert, Bonny Singer néven a szexiparból próbál átevezni a popiparba. Első, alacsony költségvetésű rövidfilmjében énekel és szexel is, Rocco Siffredi barátját, az amerikai Mike Chapmant engedi be a testébe, de a jelenetben szerepel egy másik lány is. Színészkedni nem tud, de szerinte majd belejön.

Az X-Faktorban nem járt sikerrel, így a szexiparban próbálkozik az análpápa által pornóssá szentelt Kajtár Bernadett, aki múlt hét pénteken le is forgatta élete első szexfilmjét - számolt be a hírről az Xnews.hu. Kajtár - pornós nevén Bonny Singer - a nagy farkáról ismertté vált Rocco Siffredi kedvencével, Mike Chapman amerikai színésszel és egy másik kezdő lánnyal szerepel a rövidfilmben. Siffredi egyébként ezúttal nem szereplőként vett részt a forgatáson, ő az alacsony költségvetésű, egy kamerával felvett hármas jelenet operatőre.

Nem az a cél, hogy pornósztár legyen

"Betti nagyon professzionálisan áll hozzá, tudja, mit akar, és az tökéletes ahhoz, hogy vigye is valamire. Nekem sem az a célom, hogy pornósztár legyen. A jelenet Amerikába készült, és mivel Betti végig énekel is a filmben, valaki felkaphatja a fejét, és így énekesként Amerikában” – nyilatkozta a Velvetnek Kajtár Bernadett menedzsere, Ricardo Soli.

A jelenetnek története is van: Kajtár Bernadett életéből vett momentumok láthatók a pornófilmben, vagyis ahogy ő fogalmazott: mindez megtörtént volna vele, ha belemegy. “Nem egy felajánlást kaptam külföldi tehetségkutatóktól, hogy akár meg is nyerhetem, csak hát ott el kell intézni, rossz szóval élve azt az embert ki kell elégítenem. Erre mondtam azt korábban, hogy nem vagyok kurva” – nyilatkozta a Velvetnek Kajtár.

“Ha én egyszer eltervezek valamit, végig is csinálom. A forgatáson jól éreztem magam, kicsit hosszú volt, de panaszom nem lehet. Fizikailag megterhelő volt, hogy például sokszor egymás után fel kellett venni a jeleneteket, vagy a fény nem olyan volt, vagy valaki nem csinálta úgy a dolgát, ahogy kellett volna, de hát ez benne van, ezt tudtam. A forgatás egy napig tartott, a szexjelenetet, amiben hárman vagyunk, két óra hossza volt körülbelül” – tette hozzá az énekes, aki az Xnews.hu-nak elmondta, tisztában van vele, hogy nem tud színészkedni, de úgy gondolja, hogy idővel bele fog jönni.