Éden Kristófot viccből árulták 100 ezerért

2011.06.08. 14:18
Az Éden Hotel nyertesét csak a Viasat3 egyeztetésével lehet kibérelni, leánybúcsúkra még úgy sem, mert fociedzőként ügyelnie kell az imidzsére. Ettől függetlenül előszeretettel viccelődik ismeretlenekkel azon, hogy százezer forint alatt akár leánybúcsúkra is megvásárolható.

„Éden Kristóf 100 ezer alatt kínálja magát! Ma találkoztam vele, az Ötkertben bulizott legalább 5 lány társaságában, amikor megkérdeztük tőle hogy "Hobbiból csajozol ennyire vagy fizetnek érte?" Erre megjött a menedzsere és megkérdezte, kérem-e Kristófot egy éjszakára. Szóval lányok, ha netán lánybúcsú van, akkor nyugodtan hívjátok Kristófot, ő aztán tutira rátok koncentrálva bulizik majd!” – osztotta meg velünk az ultimate információt egyik feljelentőnk.

Csak vicc volt

Ön kibérelné Éden Kristófot, ha lehetne?

 • 540
  Ő a milliomos, béreljen ki ő engem
 • 278
  Nem
 • 253
  Az ki?
 • 243
  Igen

Az Éden hotel nyertese közölte, hogy szó mi szó, igen szeret partizni, és tényleg járt az Ötkertben a hétvégén, de szó sincs arról, hogy megrendelhető lenne. „A valóság az, hogy nincsen menedzserem, bár tény, hogy szoktam járni viasatos haknikra, de ezeket kizárólag a csatornán keresztül lehet intézni, mivel egy évig velük állok szerződésben” – mondta lapunknak Bárdi Kristóf. „Általában több édenes is fellép egy-egy ilyen bulin, persze az is előfordult már, hogy csak engem hívtak.”

KRISTOF (2)

Mivel civilben futballedző, próbál figyelni az imidzsére, így kicsit feszengett, amiért egyáltalán felmerült, hogy őt esetleg meg lehet vásárolni. Telefonhívásunkkor például éppen óvodai edzésről jött, ennek fényében már nem is találta olyan viccesnek, hogy a lányokat azzal hülyítették, hogy ő megvásárolható. „Valóban találkoztam lányokkal és beszélgettünk ilyesmiről, már nem tudom, hogy került szóba. Valahogy elindult vicc szinten, az egyik barátnőm meg kitalálta, hogy ő intézi a dolgaimat, ezen jókat röhögtünk, de körülbelül ennyi."