Jason Statham csaja, az idei év általános legszexibb nője, Rosie Huntington-Whiteley most a Maximnak mutatta meg az idomait. A ruha ezúttal is maradt, de azért egy áttetsző pólóra és egy nagyon rövid nadrágra sikerült rábeszélni a lazacszájúnak csúfolt most már tényleg hamarosan színésznőt.

Most már csak néhány hét és tényleg színésznőnek hívhatjuk Jason Statham csaját, Rosie Huntington-Whiteleyt, aki 2011 Megan Foxa, többek között azért is, mert ő váltotta Foxot a Transformers 3-ban, amit néhány hét múlva mutatnak be.

Ez lesz a modell első filmszerepe, viszont az iszonyú nyomását már a film bemutatója előtt megkezdték, ő lett az FHM szerint a legjobb csaj, a Maxim is őt választotta a legszexibb nőnek, és úgy általában mindenfele azt írják, hogy mennyire jó csaj az akciószínész barátnője.

Pár hét, és már nemcsak jó csaj lesz, de a már bemutatott Transformers színésznője is, addig viszont tovább építi a jó csaj imidzsét, most például azzal, hogy a Maxim címlapján pózol, az újságban bent pedig egy fotósorozat van róla.

Nem vetkőzött ugyan le, de kapott egy áttetsző pólót, meg egy nagyon kicsit farmer rövidnadrágot, hogy ne kelljen olyan sokat a képzeletre bízni.

Huntington-Whiteley-nak az IMDb-n a Transformers harmadik részén túl egyelőre még csak tervben sincs filmszerepe, így nem mondhatjuk azt, hogy nagyon dolgozna azon, hogy legyőzze az olyan ráragadt állandó jelzőket, mint hogy a legszexibb lazacszájú, Jason Statham excsaja, Megan Fox utódja.

A 24 éves modell a képeken Victoria's Secret fehérneműkben van, illetve egyszer lepedőben, két képen pedig a karjaival takarja mellét.