A Való Világ 4 exjátékosai szinte minden hétvégén máshol lépnek fel; VV Gigi ötperces tánccal és háziasszonykodással haknizik, Szandika erotikus elemekkel adja el magát, VV Béci félórás show-val lép fel, VV Kristóf és VV Gina viszont egyáltalán nem vállal fellépéseket. Utánajártunk, mennyiért, milyen produkcióval és hány órán át hakniznak a VV4 játékosai.

Hakniárak

Információink szerint ennyi kapnak egy kétórás hakniért VV4-esek:

Alekosz                           250.000 Ft

Gigi                   130.000 - 160.000 Ft

Szandika           130.000 - 150.000 Ft

Olivér                180.000 - 200.000 Ft

Béci                                180.000 Ft

Éva                   130.000 - 150.000 Ft

Gombi                             135.000 Ft

Bulikirálynőként  és háziasszonyként is megrendelhetők a Való Világ 4 női topjátékosai; az előbbi esetén beállnak a DJ-pultba és berakják a kedvenc zenéiket, míg háziasszonyként műsorokat, versenyeket vezetnek. Szandika, aki a hírek szerint néhány hónap alatt összehaknizott egy autóra valót, kilóg a sorból, ugyanis amellett, hogy néma mikrofonba énekel, még a melleit is megmutatja. Egyéb erotikus dolgokat is vállal, ám, hogy pontosan mit, nem derült ki.

A Velvet információi szerint egy-egy hakniért eltérő díjazásban részesülnek a valóságshow-ban megismert játékosok, általában 130.000 - 150.000 Ft körüli összegekkel távoznak  – ebből természetesen leadnak a közvetítőnek. Úgy tudjuk, Olivér, Szandika és Alekosz a legnépszerűbbek,a győztest például annyian akarják, hogy a naptára már szeptemberig tele van.

VV Gigi vetélkedőket és táncversenyeket is szervez

“Van egy ötperces táncom, amit mindig eltáncolok, konferálok, vetélkedőket vezeteket, viszek ajándékokat a szponzoroktól, táncversenyeket csinálok, illetve ha minden igaz, indulni fog egy énekesi vonal is hamarosan” – mondta a Velvet megkeresésére VV Gigi. Hozzátette, elég közvetlenek, autogramot osztogatnak, buliznak a diszkóban a rajongóikkal, bár ő inkább a színpad és a DJ-pult között mozog. "Az ár mobilis, pontos összeget nem tudok mondani, titoktartási kötelezettségem van. Én táncoltam is régebben, ez ahhoz képest jóval jobban fizet. Hallottam a társaimtól, hogy változó árkategórián mozgunk, Béci például táncosokat visz magával és félórás show-t csinál" – mondta VV Gigi. Ha csak diszkóról van szó, akkor 1-2 órán át emelik a parti színvonalát, ha fesztiválról vagy műsorvezetésről, akkor az már 5-6 órás elfoglaltságot takar.

VV Béci leginkább jótékonykodik

VV Gigi testvére, Rácz Béla sem mondott konkrét összeget. „Nem olyan nagy összeg, de nem is olyan kis összeg, pont jó” – mindössze ennyit árult el a gázsijáról VV Béci,aki rap műsorához táncosokat is visz magával. Információink szerint a produkció 180 ezer forintba kerül. „Nem panaszkodom, mert korábban nekem kellett kuncsorognom azért, hogy egy-egy buliba bejuthassak. Nekem ezer forint is pénz, de nem ennyiért megyek. Egy félórás show-val szoktam készülni, de van, amikor ez 40 percig is elhúzódik. Sokan csodálkoztak azon, hogy a kiesésem után nem azért kaptam a pénzt, mert sört csapoltam rendezvényeken, hanem egyből felléptem” – mesélte a Villa testvérpárosának fiú tagja, aki a show után egy órát még a helyszínen tölt és dedikál. Béci hozzátette, heti három alkalommal jár pénzért fellépni, a többi felkérésnek pedig jótékonykodásból tesz eleget. „Ezen a héten is lehet, hogy három pénzes műsorra megyek, de emellett hat olyanra, amiért nem kapok egy forintot sem”.

VV Gombinak egyre kevesebb haknija van

VV Béci produkciójával szemben Simor VV Olivér csak a ceremóniamester szerepét vállalja, VV Gombi pedig táncol. „Az első pár hónapban jóval több fellépésem volt (akár heti öt-hét alkalommal is), de ahogy múlik az idő, egyre kevesebb. Persze még mindig járok haknizni folyamatosan, heti egy felkérés biztos, hogy van” – mondta a Velvetnek Gombi, aki tudomásunk szerint 135 ezer forintba kerül, legalábbis, ha táncol. Az exvillalakó mindemellett énekel is, ha azt kéri a szervező, a Jól vagyok című számot már CD-re is vették, de az csak a haknik alkalmával kerül elő.

„Nem vállaltunk be semmi fellépést, semmi haknit, minket nem érdekelt a dolog ezen része. Minél előbb szerettünk volna visszazökkenni a régi kerékvágásba” – nyilatkozta a játékból hamar kieső VV Kristóf, aki asszonyával, VV Ginával hétköznapi életet él. A Velvet úgy tudja, hogy az Éden Hotel valóságshow játékosai, még a nyertes, Éden Kristóf is, csak a töredékét kapják meg annak, amit a VV4-esek egy-egy hakniért.