A Sakáltanya című film dalát éneklő countryénekesnő házivideója egy bloggernek köszönhetően került nyilvánosságra, aki teljesen véletlenül talált rá a memóriakártyára, amin LeAnn Rimes épp vetkőzik. Az énekesnő mikroblogján tagadja, hogy róla valaha készült volna szexvideó, ezt a kisfilmből kiszedett képek is alátámasztják.

Igazi XXI. századi mesébe illő történet az új pasijával mostanság a tengerparton romantikázó LeAnn Rimes countryénekesnő nemszex videója. A történet szereplői egy híresség, annak exférje, egy véletlenül (?) talált (?) memóriakártya, két blogger, a Google és a bulvársajtó.

A countryénekesnő, LeAnn Rimes Twitter oldalán azt állítja, róla és volt férjéről, Dean Sheremetről soha nem készült házivideó. Ezzel szemben először egy blogban, majd a Star magazinban is feltűnt pár kiragadott kép egy videóból, amin az énekesnő fehérneműben áll egy félmeztelen férfivel szemben, és épp letolja a farmernadrágját. A képek egy OnemoreVolt nicknevű bloggertől származnak, aki a magazinnak azt állította, "csak úgy rátalált" a memóriakártyára, amin épp LeAnn Rimes videója volt.

“Valamikor 2008-ban találtam egy memóriakártyát. Hazavittem, megnéztem mi van rajta, és körülbelül 15-20 másodpercnyi videót láttam LeaAnn Rimes-ról és a férjéről. Ő a fürdőben van, épp öltözik, és próbálja megtalálni a megfelelő ruhát valami bírósági ügyre készülve. Kétségtelen, hogy nem volt vékony a képeken és itt-ott narancsbőrös a teste. A háttérben lévő tükörben látni a férjét, aki a kamerát tartja, és úgy becézgeti, mint egy gyereket” – nyilatkozta OnemoreVolt.

Bár a blogger hamarosan törölte a blogjáról a screenshotokat, azok addigra körbejárták a külföldi bulvársajtót. A Star magazin úgy tudja, a bloggert LeAnn Rimes ügyvédje is felszólította, hogy távolítsa el a képeket. Az interneten egyébként is minden örökké él, így történt, hogy egy Tiger Droppings nicknevű másik blogger a Google cash-ből még időben előbányászta OneMoreVolt LeAnn Rimes-ról szóló posztját, és lementette a screenshotokat. A képekből kiderül, hogy LeAnn Rimes állításának megfelelően a filmecske valóban nem szexvideó, az átöltözős jelenet nem végződik egy röpke orállal. A legtöbb, ami történik, hogy a countryénekesnő lehajol.