A playmate-ből lett DJ egészen Indiáig utazott egy kiadós gyomorrontásért, pedig alig kellett volna átlépnie a határt. Voksán Virág másfél napot töltött egy indiai kórházban, infúzióra kötötték, aztán felírtak neki egy rakás gyógyszert. Életében először fordult elő vele, hogy úgy kellett hánynia, hogy nem tudta visszatartani. Szerencsére vannak bikinis képeink is az indiai kiruccanásról, ahova egyébként fellépni ment.

"A szállodának az étterme már egy kicsit rosszat sejtető volt, például teljesen egyszerű műanyag székek voltak. Ennek ellenére úgy voltam vele, hogy maga a szoba szép volt, szóval eszem valamit. A kinti turnémenedzserem kínált kisütött zöldségpogácsával. Azért mertem csak megkóstolni, mert az oltóközpontban azt mondták, hogy csak jól átsült ételeket egyek. Ettem belőle és később rájöttem, hogy ez volt, ami okozta a betegséget" – magyarázta Voksán Virág a Velvetnek. "Amikor nagyon beteg vagy, és visszagondolsz, hogy miket ettél, amelyiknél a legszarabbul érzed magad, az a bűnös" – tette hozzá a playmate-ből lett DJ, akiről korábban majdnem szexvideó került elő.

Fodrozódnak a hullámok

A modellt utána elvitték az Arab-tengerhez, ahol egy darabig boldogan fotózkodott, amikor viszont újra leültek enni, egy falatot sem bírt magához venni. "Émelygett a gyomrom, erőtlen voltam. Először azt hittem, a taxiút miatt van probléma. Ittam egy tequilát, az biztos jó rá. Volt már gyomorrontásom, és az rendbe tette. Sajnos nem lettem tőle jobban." Ezután visszamentek a szállodába. "Lefeküdtem az ágyba, de alid dőltem le, már keltem is fel. Majdnem kiértem a fürdőszobába az első rohammal. Olyan még életemben nem volt, hogy úgy kellett hánynom, hogy nem bírtam visszatartani."

Ahogy említette, még nem fordult elő vele, hogy ennyire lökésszerűen jött volna a dolog. Három órán belül háromszor is rátört a súlyos hányinger, ami állítása szerint mindent kipucolt a gyomrából. "Fél nyolc körül volt, amikor azt mondtam a turnémenedzsernek, hogy hívjunk orvost. Megfogta a homlokom, mondta, hogy szerinte lázam van. Bementünk a kórházba, szédültem, erőtlen voltam, a szám cserepesre volt száradva. Azt mondták, az a minimum, hogy arra az éjszakára bent maradok a kórházban, szúrták is a karomba az infúziót. Ha javul is az állapotom, akkor másfél-két nap után jöhetek ki leghamarabb."

Nem tudni, mi volt

Mint kiderült, Voksán Virágnak soha semmi baja nem volt ezen, és egy enyhébb mexikói gyomorrontáson kívül. "Másnapra úgy éreztem, hogy el tudok jönni, épphogy elértem a repülőt. Hétféle gyógyszert írtak fel, van, amit még kell szedni, de van, ami már lejárt" – mondta. Azt, hogy pontosan milyen betegsége volt, nem tudta meg. "Megkérdeztem, hogy mi ez, amire ennyire durván gyógyszereznem kell magam. Azt mondta a nővér, hogy inkább ne akarjam tudni" – mesélte Voksán, és még mindig visszhangoznak utolsó szavai a ledöbbent szerkesztőségben.