A kanadai énekesnő Saint-Tropez-ban nyaral barátaival és exférjével. Ideje nagy részét egy luxusjachton tölti bikiniben, így a lapokat elárasztották a Lavigne-ről készült segges, csöcsös képek. Az énekesnő a hajón tornázik, táncol, iszik, és bimbót villant.

A 26 éves kanadai énekesnő Dél-Franciaországban pihen, és minden nap más színes bikiniben napozik luxushajóján. Egyszer pink, máskor lila vagy pöttyös fürdőruhában érkezik a jachtra: a pink pánt nélküli kétrészes volt eddig a paparazzók szempontjából a legjobb választás, mert a sokadik vízbeugrás után felső része kicsit lecsúszott, így kivillant a szolidan tetovált énekesnő egyik mellbimbója. Lavigne-nek nem ez az első fürdőruhás balesete, tavaly ősszel Malibun csúszott le a felsője.

A következő napokon már óvatosabb volt az énekesnő, merevítős, pántos bikiniben tornázott a hajón: egyik barátnőjével rendezett fekvőtámasz versenyt, majd kicsit gyúrt combra. A hevenyészett edzés után azonban rágyújtott, pezsgőspoharat fogott kezébe és egy kis tánccal zárta a napot. A bikinis tornát megnézheti galériánkban.

Az énekesnőt exférje, Deryck Whibley is meglátogatta a nyaraláson, akivel úgy tűnt, nagyon jól megvannak: talán a gondtalan vagyonmegosztás a szakítás utáni jó barátság titka. Lavigne 3 évig élt házasságban Whibley-vel, 2009 szeptemberében szakítottak, válásuk 2010 novemberében zárult le. Jelenlegi barátjával, Brody Jennerrel 2010 februárja óta randizik az énekesnő, már pár hónap együttlét után mellére is tetováltatta a nevét, furamód azonban Jenner egyik nap sem jelent meg a francia riviérán.

Lavigne egyébként valószínűleg új albumának összerakására pihen rá, mely félig már kész is van: „Kész van nyolc dal. Szeretném nagyon gyorsan kiadni az ötödik albumom” – nyilatkozta korábban a Daily Mailnek.