Daróczi Dávid halála után Liptai Claudia jósnőhöz fordult segítségért, aki egy cérnafonal viselésére biztatta. A celebek jósa szerint a piros fonal nemcsak megvéd az átoktól és a rontástól, de még a gyógyításban is segíthet. Az átokűző fonalat több híresség csuklóján is felfedeztük, Liptai Claudia mellett Kárász Róbert, Hernádi Judit és Palácsik Tímea, Damu Roland volt nője is viselt ilyet.

Azt már tudjuk, hogy a hazai celebek és celebnők jósnők, kártyavetők tanácsát kérik ki az életük nagy kérdéseiben. Közülük többen olyannyira babonásak, hogy átokűző piros fonalat viselnek a bal kezükön. Legutóbb Palácsik Tímeát lehetett látni a Hajdú Péternek adott interjúban piros cérnakarkötőt viselve.

Palácsik Tímea

Akik ebben hisznek, minden bizonnyal úgy vélik, balszerencse is lehet az oka Damu Roland és Palácsik Tímea finoman szólva balul elsült kapcsolatának. A celebek jósa szerint, ha valakinek a szerelmi élete alakul balszerencsésen, akkor ezen a területen van az átok forrása. Hogy Palácsik Tímeára mikor került rá a piros átokűző fonal, és hogy köze lehet-e ennek Andy Vajnával való kapcsolatához, nem tudni, azonban a mai napig rajta van.

Liptai Claudia

Daróczi Dávid halála után tele voltak a lapok azzal, hogy Liptai Claudiát elátkozták, hogy jósnőhöz jár és átokűző szertartáson is részt vett. Ezt a Velvetnek Liptai Claudia jósnője megerősítette. “Több sztár nyíltan vállalja, hogy hozzám jár, a honlapomon közös fotók is vannak rólunk, amik jóslás közben készültek. Legtöbben a piros fonalat sem titkolják, amit én kötöttem rájuk: tévéműsorokban látni is lehet, ha nem takarja el a ruha. De olyanok is vannak, akiknek nem a csuklóján, hanem más módszerrel kötöttem meg a fonalat, és ez mások számára nem látható. Azt, hogy melyik sztár konkrétan miért kapott tőlem fonalat, etikai okok miatt nem árulhatom el. Claudiának például én javasoltam a nehéz időszakában, hogy viselje, és láthatóan sokat segített neki. De azt fontos tudni, hogy nem csak átok és rontás ellen véd meg az általam megkötött csomó. Gyógyításban és  testi-lelki erő adásában is segíthet” – nyilatkozta a technikát már harminc éve alkalmazó Gazsi Gizella jósnő a Velvetnek.

Kárász Róbert és Hernádi Judit is viselték egy ideig

Liptain és Palácsikon kívül Kárász Róberten és Hernádi Juditon is lehetett látni a piros fonalat. Kárász Róbertről kevesebb mint egy éve jelent meg a bulvársajtóban, hogy átokűző fonalat visel. “Volt, de már nem viselem. Úgy éreztem, hogy már nincs rá szükségem" – nyilatkozta a Velvetnek Kárász. Hernádi Judit a kártyavető weboldalán is látható, ahogyan a jósnő a tenyerét elemzi. Egy két évvel ezelőtt készült női magazinban megjelent képen pedig a bal csuklóján vékony piros fonallal pózol. A Velvet megkeresésére Hernádi Judit e témában nem nyilatkozott.