Cynthia Nixon a The Big C című HBO-sorozatban mellet villant, a színésznő a sorozat második évadjának premierjében szexjelenettel indít.

A színésznő a sorozat második évadjának premierjében látható félmeztelenül a szexjelenetben. Az HBO sorozatában, a The Big C-ben Cynthia Nixon mellett villant, élvez, buja nőt alakít.

Az 1966-os születésű színésznő, aki a Szex és New Yorkban alakította Mirandát, a sorozatban Rebeccaként vendégszerepel, és hogy kellő hírverése legyen ennek világszerte, kapott egy szexjelenetet is. A sorozatban a főszereplő, a rákos háziasszony Cathy (Laura Linney) kollégiumi szobatársát alakítja, aki emlékezteti a főszereplőt arra, milyen is élni.

A szexjelenetben a szőkére festett Cynthia Nixon ágyban, párnák közt látható, felsőteste pucér, sem férfikéz, sem ruha nem takarja el a testét. A szexjelenet nem idegen a magánéletében leszbikus kapcsolatban élő színésznőnek, a Szex és New York című filmben már megmutatta, mit tud.

Cynthia Nixon a Szex és New York sorozatban nyújtott alakításáért három Emmy-díjra is jelölték, de csak egyet kapott meg, elnyert még egy Emmy-t, amikor vendégszerepelt az Esküdt ellenségekben, továbbá a Rabbit Hole-ban játszott szerepéért Tony-díjat kapott. Ezzel szemben a legrosszabbaknak járó Arany Málna-díjra is jelölték. Cynthia Nixon a Szex és New York előtt is színészkedett, szerepelt A Pelikán ügyiratban és az Addams Family 2-ben is.