A magazin mellékletében a színésznő igen lenge öltözékben látható: csupán egy neccharisnya és egy Louis Vuitton-ékszerszett van rajta. A kép alapján, amit azért nyilván retusáltak valamennyire, az egészséges életmód valóban kifizetődő.

Míg Heidi Klum a Glamour magazinnak mutatta meg, hogy négy gyermek után is mer félmeztelenül pózolni a kamerák előtt, addig Gwyneth Paltrow a Vanity Fairnek volt hajlandó neccharisnyára vetkőzni. Igaz, akárcsak a német modell, a 38 éves színésznő sem mutat magából túl sokat, a mellüket kezükkel takarják el. Míg Klum megkapta a címlapot is, addig Paltrow csak a magazin ékszermellékletében szerepel, hogy igen lengén öltözve népszerűsítse a Louis Vuitton termékeit.

Persze nem csoda, hogy Paltrow így néz ki, hiszen hajlandó fel ötkor felkelni, hogy edzhessen, és a sok mozgás mellett persze étrendjére is nagyon figyel. „Alapjában véve nem szeretek korán kelni, de mindez csak elhatározás kérdése. Nagyon szigorú vagyok magammal. Ha hetente hat napot edzek és megfelelő ételeket eszek, akkor sokkal jobban érzem magam” – nyilatkozta a színésznő. Nemrég a Vogue-nak azt is elárulta, hogy bizony kemény munka volt eljutni erre a szintre, de most már nem kell aggódnia a külseje miatt. „Most már élvezhetem az életet. Micsoda megkönnyebbülés ez. Ha edzek, akkor bármit ehetek” – tette hozzá.

A kétgyermekes színésznőnek egyébként van egy életmóddal foglalkozó oldala is. A GOOP 2008-ban indult, és többen úgy vélik, hogy egyes tanácsok ugyan jók, de az átlagos fizetéssel rendelkezők nem igazán engedhetik meg maguknak, hogy kövessék azokat, ráadásul a hangnem is hagy némi kívánnivalót maga után. Korábbi hírek szerint Gwyneth Paltrow saját edzőterem-hálózatot akart indítani edzőjével, Tracy Andersonnal közösen. A Daily Mail szerint a kétgyermekes híresség szeretne a divatvilágba is betörni, legalábbis erre utal az, hogy a minap látták Sir Phillip Greennel ebédelni, vagyis lehet, hogy saját kollekciót tervez a Wallis számára.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!