A brit énekesnő, aki főként káros szenvedélyével, anyagi helyzetével és súlyproblémáival szerepel a sajtóban, úgy látta, itt az ideje tisztázni egy-két dolgot, például azt, hogy már nem drogozik, de ha a csajokkal nyaral, akkor igenis kirúg a hámból. A Star magazinnak adott interjúja mellé vetkőzött is egy kicsit, igaz, mellét szemérmesen eltakarja a fotón.

Amikor kiderült, hogy a botrányairól híres Kerry Katona búcsút vett az őt menedzselő ügynökségtől, mindenki attól tartott, hogy az Atomic Kitten egykori énekesnője újra elindul majd a lejtőn, visszatér a drogokhoz. A 30 éves celeb a Star magazinnak egy szolid vetkőzés kíséretében elmondta, aggodalomra semmi ok, már 18 hónapja tiszta, és szeretné, ha ez így is maradna. Hozzátette, nem azért szakított az ügynökével, mert mostanában sokat iszik. „Ez baromság. Ideje volt továbblépni, ennyi történt. Komoly döntés volt, de így kellett lennie” – nyilatkozta az énekesnő, aki hozzátette, azért is vált meg korábbi ügynökétől, mert most színészkedni szeretne.

„Munkát szeretnék, dolgozni akarok! Több kell annál, minthogy premierekre és  szépségklinikák megnyitóira járkáljak. Önmagam szeretnék, lenni! Tizennégy éves korom óta dolgozom, mindig magamat tartottam el” – nyilatkozta a celeb, aki három évvel ezelőtt csődbe ment, és azóta sem igazán sikerült egyenesbe jönnie. Mint elmondta, egyedül azt bánta meg, hogy kockára tette gyermekei jövőjét. „Ez az ő pénzük volt, az ő jövőjük, de nem maradt belőle semmi” – szomorkodott Katona, aki egyúttal tagadja, hogy az elmúlt másfél évben drogozott volna. Hozzátette, érthető, hogy problémás múltja miatt azt gondolják az emberek, hogy még mindig kábítószerezik, de zavarja, hogy olyan keményen dolgozott az elmúlt tizenhét hónapban, és mégis ilyen pletykák keringenek róla, pedig nem tett mást, csak lecserélte a menedzsmentjét.

Ha lehetne kommentelni

„Annyi kokaint fogyasztottam a múltban, ami egy életre is elég lenne” – vallott arról, hogy mégis milyen mértéket öltött függősége. Kerry Katona, aki nemrég Spanyolországban nyaralt, elmondta, igen valóban sokat bulizott, de nem bánt meg semmit. "Nem kérek bocsánatot azért, mert elmentem nyaralni a csajokkal és ittam egy kicsit. Baromi keményen dolgozok. Én vagyok az anyja és apja is négy gyermekemnek” – nyilatkozta a magyar származású híresség, aki úgy érzi, ő is megérdemli, hogy néha szórakozzon egy kicsit. Nagyon durvák voltak a másnapok, de imádtam. A következő évben Ibizára megyek” – tette hozzá.