Jasmine Waltz leginkább arról ismert, hogy különféle hírességek szeretője volt. Most már arról is, hogy valamelyiküknek Valentin napi szexvideót készített. Waltz persze tagadja, hogy ő szivárogtatta volna ki a felvételt, amit természetesen pénzért lehet csak letölteni.

David Arquette és Courteney Cox házassága 11 év után tavaly ment tönkre. Miután hivatalosan is szétmentek, David Arquette tavaly ősszel egy pincérnő, Jasmine Waltz oldalán mutatkozott, aki a TMZ értesülései szerint a fél celebvilággal járt már. Arquette mellett megvolt neki Paris Hilton exe, Doug Reinhardt, a tévés műsorvezető, Ryan Seacrest, Jesse McCartney, egykori gyereksztár, Sean Stewart, Rod Stewart fia, valamint James Pine, a 2009-es Star Trek Kirk kapitánya is.

A TMZ most arról számolt be, hogy megjelent Waltz szexvideója, amit Valentin nap alkalmából készített az egyik pasijának. Azt nem tudni, hogy ki a felvételeken szereplő férfi, de a lista alapján akár valamelyik ismert lovagja is lehet.

A felvétel a realjasmine.com oldalon érhető el, természetesen pénzért. Az oldalon összesen három, Waltz főszereplésével készült videót kínálnak. Az egyik, amit Valentin nap alkalmából készített, van egy másik, amin részegen bújik ágyba, a harmadiknak pedig csak simán annyi a címe, hogy intim szex. A harmadik videóhoz tartozó kép viszont némileg ellentmond a címnek, legalábbis a pénisszel a szájban kamerába bámulás nem biztos, hogy annyira meghitt együttlétről tanúskodik.

Waltz, aki amellett, hogy híres férfiakat visz ágyba pincérnőként, filmekben is próbál szerepelni, egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel. Jó ötletnek tűnhet egy ilyen szexvideós reklám a biznisz felpörgetéséhez, bár természetesen Waltz tagadja, hogy a felvételek tőle származnak. “Teljesen lesokkol, hogy bárki megnézheti, hogy mit csináltam a fiúmmal azon a Valentin napon” - mondta a TMZ-nek.

Aztán arra is panaszkodott, hogy nem is akar híres lenni. “Még csak híres sem vagyok. Ez akaszt ki a legjobban. Csak egy átlagos csaj vagyok Hollywoodban” - panaszkodott a TMZ-nek arról, hogy megjelent a szexvideója.

Jasmine Waltz Bound and Topless in Poker Run - Sexymoment.co.cc - Watch more amazing videos here

A 28 éves pincérnő szerepelt a 2009-es Poker Run című filmben, amiben megmutatta, hogy mellei nem engedelmeskednek a gravitációnak, szilikon tartja őket feszesen.