Egy jóféle sikamlós fagyi-hasonlattal írta körül Kelly Brook, hogyan tekintettek rá az olasz férfiak nápolyi városnézésén. A modell egy filmfesztiválra érkezett Olaszországba, azonban leginkább bikinis fotói maradnak majd meg az utókornak a kirándulásból.

A brit férfiak álma, a gigászi melleiről is ismert Kelly Brook Nápoly környékén ejtőzött a napokban, amit a Daily Mail alaposan dokumentált. A színésznővé vedlett modell az Ischia Filmefesztiválon vett részt, ezután pedig bikiniben vonulgatott a Nápolyi-öböl festői tengerpartján. A fotókon nemcsak egyedül látható: az egyik képen amerikai ügynöke, Justin Deanda tűnik fel, más fotókon egyik barátnőjével készít tinilányos, felülről kattintós fotót.

A 31 éves, nemrég sokkoló vetélésen átesett modell-színésznő láthatólag kezd felépülni a lelki traumából. A képeken életvidámnak tűnik, annak ellenére is, hogy barátja, Thom Evans nem tartott vele az útra.

Elnyalnának vele egy fagyit

A tengerparti lazulást megelőzően megnézte Nápoly városát is egy egynapos kirándulás keretein belül. Láthatóan a délolasz várost is elképesztően élvezte, igazi boldog turistaként mosolygott a kamerába. Az olasz macsók azonban vélhetően nem a Louis Vuitton táskát stírölték a leginkább, hanem - az amúgy visszafogottan felöltözött - modell alkatát.

Brook a városban elnyalt egy vaskos fagylaltot is, ami szinte mindegyik fotón nála van. Azonban személyes tippje szerint az őt bámuló olasz férfiak mást is elnyaltak volna. "Nápolyban! A férfiak úgy néznek rám, mint egy Gelatóra (olasz fagyi)!! Vannak még nők Olaszországban??" - reagált a jelenségre Twitter-oldalán.