Egy rosszakarója nyomhatta fel a hatóságoknál VV Laci új komáromi éttermét. A konyhát bezáratták, Lacinak többmilliós kiesést okozhat az eset. Szerinte vagy a Való Világ egyik gyűlölője vagy a hangzavar miatt az átlagnál stresszesebb ember köphette be őt.

Átok ül a Való Világ 4 szereplőjén, Lázár Lászlón, akinek autója feltörése után most éttermével is gondok akadtak. A Blikk beszámolója szerint a valóságshow-szereplő komáromi éttermét a múlt héten megszállták az ellenőrző hatóságok. Az étterem márpedig elég friss fejlemény VV Laci életében, akinek nyomozása szerint "egy rosszakaróm jelentett fel".

Az adóhatóság és a tisztiorvosi szolgálat emberei Lázár szerint azért szállták meg a Club Lazarust, mert az említett rosszakaró "vagy nem szereti a Való Világ szereplőit, esetleg irritálja a hangzavar, vagy egyszerűen csak azért, mert irigyek az emberek, és szúrja a szemüket az étterem". A Villa szereplőjének szavai alapján a második verzió tűnik igaznak: elmondása szerint már a nyitóparti után panaszok érkeztek a hangoskodásra.

A hatóságok találtak pár szabálytalanságot, ezért a konyhát ideiglenesen be kellett zárnia VV Lacinak. Ez szerinte több millió forintos kiesést okoz neki. "Nem csüggedek az akadályok miatt, hiszen mindet legyőzöm" – nyilatkozta Lázár László, aki eldöntötte, hogy leköltözik Komáromba, "hogy mindent kézben tarthassak".

A múlt héten megnyílt étterem nyitóbulija nem lett túl népszerű. VV Laci ugyanis meghívta a Való Világ 4 szereplőit rá, de alig néhányan szállingóztak el a Blikk szerint.