Adrianne Curry tovább vetkőzik

2011.07.23. 14:33
A bimbó ugyan nem látszik, de azért igyekszik mellet villantani legújabb Twitter-bejegyzésében Adrianne Curry amerikai topmodell. Curry előszeretettel mutogatja testét, és kamaszos fotókat posztol magáról.

Három jól sikerült topless napozós képet töltött fel magáról a twitteres magamutogatásáról híressé vált amerikai topmodell, Adrianne Curry. A három fotóból egyet valamilyen rejtélyes okból törölt, de szemfüles twitterezők megmentették az utókornak ezt is. A másik két megmaradt képen kiválóan kirajzolódnak Curry formás, bár erősen szilikonosnak tűnő mellei.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Az első képen barátnőjével saját magukat fotózták le, a képaláírás szerint épp napozás közben. A fotón a két csaj saját kezével takarja el a dudákat, és kamaszlányosan mosolyognak a kamerába. A másik fotó ledérebb oldalát mutatja Currynek: hanyatt fekszik egy napágyon, és igyekszik kezével eltakarni a mellét, bár ezt nem koronázza különösebb siker, gyakorlatilag csak a bimbó nem figyel ki a kezei közül, sőt mindhat még egy klasszikus hover handet is bemutatna saját magán.

A harmadik fotó (itt lelhető fel teljes nagyságban) mélyebb elemzést követel. A szilikonmell magasságából készített fényképről Radnóti is eszünkbe juthat, hisz ebből a szögből "térkép e táj". Kiválóan megfigyelhető a bal mell íves dombhátja, a fekete bugyi alkotta kerítés, és még lejjebb a formás lábak végtelen vonala. Curry korábban már mutogatta a Twitteren pőre testfelületeit, május óta rendszeresen tölt fel ilyen fotókat. Az viszont újdonság, hogy mostanában szinte teljesen meztelen. Eddig legalább ruha volt rajta valamennyi.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Curryről mindemellett tudni érdemes, hogy nem amatőr a pucérkodásban, 2006-ban és 2008-ban már megfordult az amerikai Playboy címlapján is. Ő nyerte meg az amerikai Topmodell leszek (America's Next Top Model) első szériáját. A modell korábban öt évig egy 25 évvel idősebb színész, Christopher Knight felesége volt, de házasságuk zátonyra futott. A válás után kezdett el igazán extrovertáltan viselkedni.