Éden Szandra már az Aranypart című trashreality első forgatási napján közölte leendő főnökével, felejtse el, hogy ő dolgozni fog, főleg nem tizenkét és fél órát egy pultban állva. Hiába osztották be másnapra, nem ment be, inkább lelépett Siófokról. Ezért lebzsel újra Budapesten.

Másfél héttel ezelőtt, csütörtökön utazott le Siófokra, a Viasat3 új trashrealityjének, a magyar Jersey Shore-ként emlegetett Aranypartnak a forgatására négy Éden Hotel-szereplő, Szandra, Levi, Niki és István, meg öt még-civil játékos – igen, ők a szerencsések, akik képernyőn süllyedhetnek igazán mélyre. Egy héttel később egy olvasónk arra hívta fel a figyelmet, hogy Éden aktfotózás-van-szex-nincs Szandra Budapesten mászkál, és mint kiderült, tényleg, mert egy csütörtöki rendezvényen a Velvet munkatársai is összeakadtak az érintettel.

Viszont látásra, csókolom

Mint kiderült, Ökrös Éden Szandrának csak a mellei lettek újak az Éden Hotel óta, a hozzáállása nem változott: az érkezés másnapján már ki is rúgatta magát az ideiglenes munkahelyről, ahol a forgatás alatt dolgoznia kellett volna. „Igazából annyi történt, már az elején megmondtam a főnöknek, hogy úgysem fogok dolgozni, erre direkt úgy adta a beosztást, hogy pénteken és vasárnap én dolgozzak."

"Pénteken lement helyettem Niki – én is lementem volna később egy picit -, aztán rá két percre feljöttek, és mondta, hogy vagy lebattyogok dolgozni - gondolta, úgyis lemegyek -, vagy elindulok a másik irányba. Mondtam, hogy viszont látásra, akkor csókolom, összecsomagoltam, és eljöttem, ennyi” – magyarázta a történteket a Velvetnek Ökrös Szandra, aki azt is csak sejtette, hogy pultoznia kellett volna, a munkahelyet ugyanis nem nézte meg, mondván úgysem tervezett dolgozni.

A modellkedés más

„Nem, nem néztem meg, minek? Esélytelen, hogy tizenkét és fél órát dolgozzak. Az kész vicc lenne” – jelentette ki Éden Szandra, aki a nem dolgozás mellett azt is felhozta érvként, hogy nem volt neki szimpatikus a főnök. Meg, ugye, az sem mindegy, mit kell csinálni. „Az más, ha azt csinálom, amit szeretek, mondjuk, modellkedek egy fotózáson – igaz, abból is hét óra volt a leghosszabb -, és más, ha tizenkét órát kell álljak egy hülye pultban, pizzériában vagy lángossütőben.”

Mielőtt visszaindult volna Budapestre – dehogyis vonattal, visszahozták kocsival -, még annyit kért a stábtól, hadd köszönjön el nagy barátnőjétől, Éden Nikitől. „Hiányzik Niki, ő a legjobb barátnőm, együtt is lakunk, úgyhogy eddig szinte nonstop együtt csináltunk mindent” – foglalta össze a jelenlegi helyzetet Éden Szandra, aki arra a kérdésre, hogy a szerződése értelmében kell-e kötbért fizetnie, amiért otthagyta a műsort, csak annyit mondott: még bármi megtörténhet. A Viasat3 sajtóosztálya megerősítette, hogy Ökrös nem volt hajlandó munkába állni, ám, hogy ennek milyen következményei lesznek, arról nem kívántak nyilatkozni.