Meat Loaf a múlt héten kétszer is elájult a színpadon közben, a második alkalom után tíz percre oxigénmaszkot is kapott, hogy összeszedje magát. A zenésznek asztmája van, de nem akar visszavenni a tempóból, kiad magából mindent a turnéján.

Meat Loaf már 63 éves, még mindig pocakos, nagydarab, de úgy turnézik jelenleg, mint a fiatalok. Az Egyesült Államokat járja, van olyan hónap, amikor minden harmadik nap játszik valahol, amit könnyen lehet, hogy már nem bír túl jól.

Legalábbis erre utalhat, hogy a múlt héten két fellépése közben is elájult - írja a TMZ. Az énekes a legnagyobb slágerét énekelte csütörtökön Pittsburghben, az I'd Do Anything for Love-ot, amikor rosszul lett, és összesett. A hátán feküdt mozdulatlanul, míg felszaladtak hozzá az orvosok.

Néhány perc után összeszedte magát, felült, és igazi rocksztárhoz méltóan befejezte a koncertet. “Kurvára elájultam. Asztmás vagyok... Nem kaptam levegőt... aztán... ó, elfelejtettem. Igen, beleállt a fejembe egy gombostű, majdnem elvéreztem, aztán pofára estem, a fogam is kilazult” - magyarázta néhány számmal később a zenész.

A zenész ezután mégis úgy döntött, ahelyett, hogy pihenne egy kicsit, folytatja tovább a turnéját. Vasárnap New Jersey-ben zenélt, ahol szintén elájult koncert közben. Egészen pontosan itt le tudta nyomni a műsorát a Ballon Festivalon, de amikor lejött a színpadról, összeesett.

Ráadásul az állapota is rosszabb volt, mint a csütörtöki esetnél, csak azután tért magához, hogy tíz percig oxigénmaszkban feküdt. A TMZ próbálta elérni a zenész sajtósait, de nem jártak sikerrel, így nem tudni, hogy Meat Loaf ezek után elvonul-e egy kis pihenőre.

A Harcosok klubjában - korábban pedig a Rocky Horror Picture Show című kult-musicalfilmben - emlékezeteset alakító zenésznek tavaly tavasszal jelent meg legutóbbi albuma, a Hang Cool Teddy Bear, ami a sorban a tizenegyedik. De a honlapjának hírei szerint októberre máris új lemezt tervez Hell in a Handbasket címmel, valamint már azt is bejelentette, hogy az amerikai koncertkörútja után Ausztráliába és Új-Zélandra megy koncertezni.