Az énekesnő a barbadosi Kadooment fesztiválon járt, ami nagyjából a helyi riói karnevál, ahol a nők szinte ruha nélkül, fejdíszekben táncolják végig a napot. Az énekesnő is csatlakozott az ünneplő tömeghez, akkorát bulizott, hogy még a neccharisnyája is kiszakadt a fenekén.

Augusztus elsején rendezték Rihanna szülőhazájában a hagyományos aratóünnepet, vagyis a Kadooment Day Parade-et, ahol az aligruhás nők az nyárvégi aratást ünneplik nagy elánnal.

Kisebb-nagyobb meglepetésre az énekesnő is feltűnt az elszántan szórakozó tömegben,  nagyban megemelve az esemény érdekességfaktorát.

Az esemény nagyjából a riói karnevál és a Love Parade hangulatát hozza: Aligruhás lányok kamionok felépítményein táncikálnak, illetve körülötte. Rihana is így tett, ráadásul akkorát bulizott, hogy a képek tanúsága szerint még a neccharisnyája is kiszakadt a fenekén.

Az énekesnőtől nem áll távol a kihívó öltözködés, de a vörös fejdísszel, csillogó bikinivel, a combjain átkötött szalagokkal és a neccharisnyával talán az eddigiekre is rátett egy jó nagy lapáttal.

A buli egyébként biztos jól sikerült, egyrészt néhány képen látszik, hogy az énekesnőnek nem teljesen tiszta a tekintete, ráadásul annak ellenére, hogy egyébként napi rendszeresseggel, naponta általában többször posztol valamit Twitteren, most július 31. óta nem született új bejegyzése.


A Kadooment Day Parade egyébként egy, több száz éves hagyományokkal rendelkező ünnep . Először 1688-ban rendezték meg az ünnepet a cukornád betakarítása örömére, már akkor is zenés, táncos, ivós ünnep volt. Aztán szép lassan az egyszerű aratóünnepből átalakult Barbados legnagyobb fesztiváljává, ami lassan felveszi a versenyt a riói karnevállal.

Az ünnep mára jóval hosszabb lett, mint eredetileg volt. A XX. századtól kezdve már júniusban megkezdték az ünneplést, ami egészen augusztus elejéig tartott, ekkor zárták le a nagy felvonulós, levetkőzös, piaszétlocsolós bulival az egészet.