Öt éve ismerik egymást, de csak két hete mélyítette el kapcsolatát Várudvari VV Jerzy és Alexandra Diamond. A volt pornós elmondta, hogy ugyan még nincs szó összeköltözésről, a fogkeféjük már egymásnál van. Hiába tűz és víz a természetük, úgy vélik, komoly kapcsolat az övéké, hiszen jól kiegészítik egymást.

Már öt éve ismeri egymást Alexandra Diamond és Várudvari VV Jerzy, de csak két hete alakult ki köztük komolyabb kapcsolat, amit csak rövid ideig tudtak eltitkolni a sajtó elől. A pár VV Olivér születésnapi bulijában bukott le, ahol az exvillalakó elismerte, hogy együtt vannak, majd megjegyezte, nem szeretné, ha Diamondot a futó kalandjaihoz sorolnák. Erről így gondolkozik az expornós is, aki egy ideig egy kerületben lakott az érett nőket kedvelő VV Jerzyvel, onnan az ismeretség, nem a pornóiparból.

Felhívta, összefutottak, járnak

„Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot barátilag akkor is, amikor ő elköltözött onnan” – magyarázta a Velvetnek Diamond, aki évekig se veled, se nélküled kapcsolatban élt Müller Attilával. „Aztán két hete felhívott telefonon, összefutottunk, és azóta együtt vagyunk. Nagyon jól érezzük magunkat, kiegészítjük egymást. Én pörgős vagyok, ő nyugodtabb, így én kicsit lehiggadok mellette, ő meg felpörög. A környezetünk is örül a kapcsolatunknak, és mivel ő is az első kerületben élt, nagyon sok közös ismerősünk van.”

Alexandra Diamond hosszú ideig dolgozott az éjszakában sztriptíztáncosként, így nagyon jól tudja, mivel jár a szakma, és azzal is tisztában van, hogy Jerzyt milyen külső hatások érik chippendale fiúként. „Van bennem egy kis egészséges féltékenység, de szerintem ez normális, ha valaki szeret valakit. Szerencsére nem ölöm meg ezzel a dologgal, és mindenkinek, így neki is megadom a bizalmat, és rajta múlik, hogy mit kezd vele. Egyébként nagyon sokat vagyunk együtt, de még nem költöztünk össze. A fogkefénk viszont már ott van egymásnál. Ő nekem a nyugalom szigete mostanában” – magyarázta Diamond, és hozzáfűzte, Jerzy minden területen jó pasi, és még jól is főz.