Mihalik Enikő vagy Keresztes Ildikó menjen az utolsó Playboyba?

2011.08.09. 21:00 Módosítva: 2011.08.09. 21:24
Tegyük fel, hogy nem lesz többé nyuszis magazin nyomtatásban, mivel annyira felgyorsul a világ, hogy egyetlen klikkel elérhető az összes pina. Demcsák Zsuzsára vagy Wolf Katira fog inkább emlékezni húsz év múlva?

Vannak ötleteink arra vonatkozólag, hogy ki legyen az utolsó olyan hazai sztár, aki nyomtatott Playboyban mutat meg így-úgy ezt-azt, amivel persze a világért sem állítanánk, hogy ilyesmi valaha is bekövetkezhetne, de így sokkal izgalmasabb az elmélkedés.

Szépség és...

Már csak azért is kell ebben gondolkoznunk, mert a probléma többrétű, hiszen ott van egyszer, hogy nagyot kell szólnia, és hát, nem ártana jól is  kinéznie, igaz utóbbira már úgyis ott a csuklóból túladagolt Photoshop. Mihalik Enikő megnyerése például adu ász lehetne a magazinnak, a topmodell, aki szakmájából adódóan amúgy is gyakran meztelenkedik, most mindent megmutathatna Nánási Pálnak, már amennyiben beállna a kamerája elé.

Mihalik, Wolf, Janicsák, Tolvai
Mihalik, Wolf, Janicsák, Tolvai

Ha mégsem jönne be a világ egyik legkeresettebb modellje, még mindig ott vannak az idei megagiga sztárok úgyismint, Wolf Kati, a milf, aki családja miatt izgult is, nehogy elől végezzen az Euroviziós Dalfesztiválon, ahol végül huszonkettedik lett, vagy a szintén faktor Janicsák Veca, aki viszont egy dolog, hogy nincs, de nem is akar pucér címlapképes állapotba kerülni, olyannyira, hogy közölte, soha nem vetkőzik.

Ki lenne az utolsó Playboy ideális címlaplánya?

 • 2804
  Mihalik Enikő
 • 2133
  Erős Antónia
 • 2027
  Sarka Kata és Hajdú Péter
 • 1872
  Janicsák Veca
 • 1856
  Tolvai Renáta
 • 1082
  Keresztes Ildikó
 • 972
  Tóth Gabi
 • 648
  Wolf Kati
 • 389
  Csepregi Éva

Sebaj, mert ott van nekünk a másik csatorna üdvöskéje, a borzasztó sokat fogyott Tolvai Renáta, akinek klipje már van, egyénisége még nem sok, de majd kap Kállay-Saunders Andrástól. Van másik megasztáros is, aki jól mutathatna egy utolsó Playboyon, nem áruljuk el, ki az, legyen elég annyi, hogy a tesója is megasztár, és szeret villantósan öltözködni, de nem jönnek be neki az erről készült fotók.

Erős Antónia híradós nevét feltenni a listára felér egy poéngyilkossággal, de hátha önök most kivételesen úgy vélik, van, aki még a visszafogottságáról híres tévésnél is nagyobbat szólna. Nem Demcsák Zsuzsára gondoltunk, bár a zárószámukba a Playboy se nagyon valószínű, hogy pont a bukott szóvivőasszonnyal rukkolna elő. Sokkal inkább egy Csepregi Éva kaliberű pumával, aki kenterbe verhetné az egykori Zalatnayt, na persze nem eladásban, hiszen elképzelt helyzetünkben eladás már alig létezik.

Erős, Csepregi, Keresztes, Tóth
Erős, Csepregi, Keresztes, Tóth

Ha meg a Neoton Família egykori énekesnője mégsem szeretne eképpen visszatérni a nyilvánosság elé, még mindig ott van Keresztes Ildikó, az igazán ideális puma, akit férje mellett körbevehetne Király L. Norbi meg a Vastag fivérek, már gondolkozni se kell a kompozíción, mindenki el tudja képzelni.

Egy mindenesetre biztos: Sarka Kata csak Hajdú Péterrel kerülve lenne érdekes a nyuszik közt. Vagy nem.