Elképzelhetetlen számára az abortusz, ezért fel sem merült Szorcsik H. Viktóriában, hogy nem tartja meg magzatát. A Jóban Rosszban című sorozat tizenkilenc éves szereplőjét döntésében édesanyja is támogatja, pasijával pedig házasságra készülnek. A szappanoperából nem írják ki, de hogy mi történik karakterével, az egyelőre titok.

Amikor megjelent a terhességi teszten a két csík, el sem akarta hinni Szorcsik H. Vktória, hogy gyereket vár. A Jóban Rosszban sorozat tizenkilenc éves szereplője a biztonság kedvéért másnap megismételte a tesztet, de igazából akkor tudatosult benne, hogy anya lesz, amikor az orvos is megerősítette ebben.

Szó sem lehetett abortuszról

„Elmondhatatlan érzés, korábban soha nem éreztem hasonlót” – mesélte a Velvetnek Szorcsik. „A napokban folyamatosan azt kérdezgettem belül, hogy ez valóban megtörténik velem? Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, a barátommal is madarat lehet fogatni.  Amikor az ultrahangon meghallottam a kicsi szívverését, úgy sírtam, mint egy kisgyerek. A következőre már együtt megyünk Andrissal, vele együtt még különlegesebb élmény lesz”. A sorozatszínész hozzátette, meg sem fordult a fejében, hogy esetleg nem tartja meg a babát: „Az abortusz számomra elképzelhetetlen. Egy percig sem merült fel bennem, és nagyon örülök, hogy ebben édesanyám is támogat. Azt folyamatosan érzem, hogy alakulóban van bennem az anyai ösztön. Sokkal jobban óvom magam, rengeteget gondolok a picike emberkére, aki növekszik bennem. Várom már, hogy megtudjam a nemét, hiszem akkor még könnyebb lesz elképzelnem” – magyarázta Szorcsik, aki azt, hogy milyen neveken gondolkoznak, nem árulta el.

Jön az esküvő

Ha korábban kérdezte volna tőle valaki, azt válaszolta volna, hogy nem fontos a papír a boldogsághoz. Most azonban a Jóban Rosszban Bencsik Beája már másképp gondolja, egyetértésben a pasijával, akivel mindössze hat hónapja vannak együtt: „Igen, fontos a házasság, ezért is kötjük össze hamarosan az életünket Andrissal” – jelentette ki. Mivel Szorcsik H. Viktóriának ez az első terhessége, még nem tudja elképzelni sem, hogy milyen lesz az élete egy gyerekkel.

„Úgy gondolom, egy nőnek meg kell találnia az egyensúlyt a gyermeke és a munka között, én is ezen leszek. Természetesen nem mondok le a színészetről, de a lehető legtöbb időt szeretném majd vele tölteni. Augusztus 22-től újra képernyőn lesz a Jóban Rosszban és a stáb is elkezd forgatni. Én is dolgozom még, persze nagyon segítőkész és figyelmes az egész csapat, nem terhelnek reggeltől estig tartó beosztással. Az, hogy az általam formált Bencsik Bea története hogyan alakul, az még a jövő zenéje.”

Nincs kiszállás

„Nagyon figyelünk a színésznő és a születendő baba egészségére, nem terheljük le a kismamát. Hogy Viki várandóssága miként befolyásolja a sorozat eseményeit, hogy hogyan oldjuk meg az általa megformált Bencsik Bea sorsának alakulását, arról még nem árulhatok el semmit. Egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány Csillagkúton, nálunk mindig történik valami” – nyilatkozta a Velvetnek Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.