Előkerült egy videó, amin a színésznő pénznek látszó tárgyat nyújt drognak látszó tárgyért. Sajtósa álltja: képviseltjét kristállyal látták el, nem narkóval.

Lindsay Lohan a minapi villantós vacsora előtt még intézett némi bevásárlást: az X17 közzétett egy videófelvételt, amelyen úgy tűnik, a színésznő és egy ismerőse az utcán találkoztak egy férfival, aki drognak látszó tárggyal látta el Lohant. A felvételen jól látható, ahogy a színésznőnek felkínálnak egy zacskót, amiért ő később pénzt ad.

Amíg barátja behatóbban ellenőrizte a zacskót, Lohan jegyzetelgetett és dohányzott, és még arra is szakított időt, hogy néhány arra járó fiatal rajongójával csevegjen kicsit. Egyszerre többen is igyekezték takarni a jelenetet.

Lohan sajtósa azzal kommentálta a látottakat, hogy a műanyag zacskóban kövek és kristályok voltak, ezeket szemlélte Lohan olyan hosszasan. A kérdéses meteorkő, rózsakvarc és egyebek különösen értékesek lehettek, ha már négy férfi óvta az azokat vizslató színésznőt. És hogy miért az utcán ellenőrizte a kavicsait? "A haverja vette neki, egy közeli boltban". A jótevő haver egyébként egy tetovált nyakú, első ránézésre elég nagydarabnak tűnő fickó.