Az időtlen szépség ikonja Szardínián, Porto Rotondón napozott melltartójától megszabadulva. A lesifotósok szerint legalábbis az Oscar-díjas színésznő van a képeken, Ön mit gondol?

A lesifotósok résen voltak, és lekapták a színésznő egykor világszerte híres kebleit Szardínián, Porto Rotondón ahol Sophia Loren topless napozott. A Házasság olasz módra című filmért a legjobb női alakítás kategóriájában Oscart kapott díva a sziklák mögött megbújva ledobta magáról fehér ingét, melltartóját pedig letolta a melleiről, így feküdt a napágyon.

Ő vagy nem ő?

Szerkesztőségünkben okozott némi zavart, hogy valóban Carlo Ponti élete szerelmét látni-e a képeken, mert nem csak a smink hiánya teszi, hogy alig lehet ráismerni. A 2009-es Oscar-gálán plasztikai sebész és bőrgyógyász is találgatta, mi történhetett Loren arcával.  "Sophia Loren a minden idők nagy szépségei lista tetején állt. Most azonban, bár 74 éves, de úgy néz ki, mintha idősebb lenne a koránál" – nyilatkozta Dr. Michael Presky plasztikai sebész 2009-ben. “Nem egy tipikus 74 éves nő.

Irigylésreméltó az arcfelépítése, magas pofacsontok, kontúros állkapocsvonal, mandulavágású szemek. A kérdés, hogy hogyan lehet ezeket a területeket természetes módon fiatalítani” – tette hozzá Dr. Vinde Afsahi bőrgyógyász. A két évvel ezelőtti fotót összehasonlítva a lesifotósok képeivel jól kivehető a hasonlóság: a színésznő jellegzetes orrát, ajkait és széles járomcsontját elnézve valóban ő napozhatott az olasz tengerparton.

Csaknem 60 éve mutatta meg először a melleit a világnak

Ön szerint Sophia Loren van a képeken?

Sophia Loren 1951-ben (17 évesen), azaz hatvan éve mutatta meg a melleit először az Era lui... sì! sì! című filmben, igaz, akkor még Sophia Lazzaro művésznéven. Az azóta eltelt évek során az ízlés, az időtlen szépség és a stílus szimbólumává vált szerte a világon, és mindig igyekezett valódi koránál fiatalabbnak tűnni. A kor azonban őt sem kímélte, ennek minden részlete szembetűnő a topless képein, amiken 76 évesen, piros kendővel a fején, fehér ingétől és melltartójától megválva napozik.