Gene Simmons kedves gesztussal hálálta meg a fotósok figyelmét, miután kijött egy étteremből: letolta a nadrágját, majd menyasszonyával megcsapdostatta saját pucér fenekét. Éljenek az energikus rocklegendák!

Gene Simmons, a magyar származású KISS basszusgitáros-dalnok a napokban a menyasszonyával, Shannon Tweeddel éppen a házias kosztjáról ismert Beverly Glen Deli nevű Los Angeles-i étkezdéből távozott, amikor egy kisebb fotóshorda megörült nekik, és lázasan dokumentálni kezdte őket. Simmons a helyzetbe hozásra rocksztárosan reagált: letolta a nadrágját, alósgatyástul, és megmutatta, hogy egy hatvanegy éves fickónak is lehet jó segge.

Asszonya sem volt tétlen: Tweed – amúgy egykori playmate, illetve több erotikus film sztárja – jól megcsapdosta ura fenekét, mielőtt beszálltak volna a kocsiba.

Magyar virtus

Simmons nem csak legendásan hosszú nyelvéről ismert, másik különlegessége, hogy ő az egyetlen magyar KISS-tag. Mindkét szülője magyar, anyja, Klein Flóra jándi, apjáról, Witz Ferencről csupán azt tudni, hogy ő is Magyarországon született; néha azonban ezt elfelejtik és rácsodálkoznak. Például ez a rajongó.

Itt pedig Simmons az anyukájával énekel magyarul, csak bele kell tekerni a videóba. A lényeg 1:20-nál kezdődik.

A végére pedig valami, ami nemcsak a magyarságot, hanem a rocksztárságot is bizonyítja.