Sokat mutató fotók készültek a brit glammodellről, a Svindlerek című sorozat sztárjáról, a szőrös férfiak őrangyaláról, Jessica-Jane Clementről. A képeken még a mellbimbó is kivehető, tehát a művészi értékük felbecsülhetetlen.

Látványos sorozat jelent meg a brit Nuts férfimagazinban Jessica-Jane Clementről, a Magyarországon Svindlerek néven futó reality-sorozat szereplőjéről. A 26 éves modell lenge blúzát majd kiszúró mellbimbókkal pózol a sorozaton, ami az az alábbi fotóra kattintva megtekinthető.

A csalók különféle trükkjeit leleplező sorozat szereplője interjút is adott a Nutsnak. Ebben elmondta, hogy ha mindenáron meg kellene csókolnia egy rusnya férfit, milyet választana. Olyat, mint akik a Jersey Shore című amerikai trash-reality brit másában, a Geordie Shore-ban szerepelnek: nyálasak, szőrtelenítettek, agyonbarnítózottak és hiúk. Merthogy ő valójában az igazi faragatlan tuskókat imádja némi szakállal és igazi férfiszaggal. Akár a jelenlegi hapsija, a 44 éves celebfodrász, Lee Stafford, aki szintén nem egy tipikus fodrászalkat: borostás, tetovált és nyilván kellően férfiszagú is.

Az is kiderül az interjúból, hogy Clement rühelli a felszínes és spúr férfiakat, egy exét is azért ejtette, mert a fickó csak a saját jégkrémét fizette ki a boltban, az övét már nem. A fotókat amúgy izgatottan várta, szerdán a Twitterén is beharangozta: "A Nuts címlapján leszek ezen a héten ;) MOGYORÓZZATOK MEG!!! Tök új képecskék és xxx-interjú". A megmogyorózás amúgy bénácska szóvicc: a Nuts egyszerre jelent mogyorót és férfi heregolyót (bár Clemens melleiről nem ezek jutnak elsőként a nézők eszébe), a felszólítás pedig fordítható úgy is, hogy a rajongók minél gyorsabban szerezzék meg maguknak a sorozatát tartalmazó Nuts számot.