A realityszereplőnő nemrég Howard Stern rádióműsorának vendége volt, ahol természetesen nagyon boldogan vállalkozott arra, hogy ráüljön a sybianre, arra a szexjátékra, amin Stern 2006 óta rendszeresen rögzíti, hogy nővendégei milyen hangokat adnak, ha erősen izgatják a nemi szervüket. A gépen Jenna Jamesontól kezdve Carmen Electrán át Adrianne Curryig nagyon sokan ültek már, volt, akinek állítólag orgazmusa is volt.

“Ó Istenem, kurva jól érzem magam” - mondta Tila Tequila, aki Howard Stern rádiós elhíresült sybianjének legutóbbi vendége volt. Tequila hivatalosan a testéből él, azt viszont nem tudni, hogy egészen pontosan miért ismert azon túl, hogy pornózik, mindkét nemhez vonzódik, és szívesen előveszi a mellét, ha éppen azt látja jónak. Bár lehet, hogy pont ezért.

Mielőtt ráült a sybianre - ami egy leginkább nyeregre hasonlító szexjátékszer, egy kitüremkedő, szabályozható intenzitással előre-hátra mozgó résszel -, azt bizonyította Sternnek, hogy mennyire ügyesen imitál szexet, ezért innentől kezdve nagyon nehéz megítélni, hogy tényleg őszintén élvezte-e a sybian áldásait. Mindenesetre korrekt műsort adott, nem győzte letolni magáról a felsőjét, valamint különböző tárgyakba kapaszkodni miközben megülte a gépet. A felvétel végén már a 100-as fokozaton járatják a gépet Tequila alatt, akinek a teljes teste berezonál az élménytől, egészen úgy beszél, mint egy robot.

A gép fokozatairól nem tudni sokat, pláne, hogy Stern szívesen szeret viccelődni a szerkezettel. Amikor például rávette Carmen Electrát a produkcióra - az eddigi egyik legnagyobb nevet, aki hajlandó volt megülni a gépet -, azt hazudta neki, hogy Cameron Diaz és Jenny McCarthy is kipróbálták a sybiant, és előbbi a 80-as fokozatig, utóbbi a 100-asig bírta. Electra ezek után elment egészen a 100-as fokozatig, vagyis a teljesítmény száz százalékán használta a gépet, de azt mondta, bár akár az orgazmusig tudna ülni a gépen, nem fogja magát Stern és a teljes stábja előtt ennyire elengedni.

A gép első használója Jenna Jameson pornószínésznő volt, aki elvileg el is jutott vele a csúcsra, de persze azért ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni. Egyrészt mert Jameson pornószínésznő, másrészt mert ez volt a gép első próbája, tehát biztos jó reklám volt, hogy Jameson élő adásban ért el orgazmust.

A gép híres kipróbálói között van még Tera Patrick pornószínésznő és a Topmodell-győztes Adrianne Curry is, aki mostanában magát fotózgatja meztelenül. Curry amúgy nemrég került sorra, ő használta közvetlenül Tila Tequila előtt a gépet.


Jenna jameson rides the sybian by Pooky

Howard Stern akkor kapta a gépet születésnapjára, amikor 2006-ban a Sirius Satellite Radióhoz költözött műsorával, egy olyan rádióadóhoz, amelyet nem kontrollál az amerikai médiafelügyelet, így Stern tényleg mindent megengedhet magának a műsorban. Például azt is, hogy időről időre nőket ültessen a bizarr szerkezetre, hogy azt figyelje, milyen hangot adnak, amikor izgatják őket.

A műsorban használt gépet, a sybiant az 1980-as években fejlesztették ki, a különlegessége, hogy egyszerre végez vibráló és forgó mozgást, és rá lehet ülni. A pornófilmekben nagy népszerűségnek örvendett, de az igazi reklámot akkor kapta meg, amikor Stern elkezdte a műsorban használni, onnantól kezdve nagyot ugrott az ismertsége.