Az énekesnő Papi című számához készített klipet, amikor zöld ruhájából kivillant a nagyibugyija.

Az énekesnő Los Angelesben forgatja éppen a legújabb klipjét, ami a Papi című számhoz készül majd. Az egyik forgatási szünetben viszont nem volt szerencséje, mert kivillant a nagyibugyija a zöld ruhájából.

Jennifer Lopez a klipben egy nagy, lebegő, a lábszárán végig nyílt zöld ruhát visel, ami nagyon szexi, alatta viszont nem akart annyira szexi lenni, amit nem is akart megmutatni, csak pechére az egyik lépésnél túlságosan szétnyílt a ruha. Egy kicsit jobb szögből készült képet talál erre.

Az énekesnő nagyon ügyesen tartja magát a hírekben a forgatásával. Néhány nappal ezelőtt Twitterre posztolt egy képet, amivel jó nagy riadalmat keltett . A felvétel a klip egyik jelenetét ábrázolja, egy lángoló autó van rajta, egy csomó füst, meg néhány hőbörgő ember, ami pont elég volt ahhoz, hogy néhányan komolyan vegyék a képet, és azt higgyék, Los Angelesben elszabadult a pokol.

Jennifer Lopez a magánéletét tekintve nemrég szakított a férjével, Marc Anthonyval, állítólag a szcientológia miatt, amit Anthony nem támogat olyan lelkesen, mint Lopez, sőt leginkább semennyire sem támogatja. A pletykák szerint viszont Anthony részegen még mindig hívogatja leendő volt nejét, nem tudott beletörődni a szakításba.