Csütörtök este tartották az Aranypart buliját a Rióban, ahol Éden, illetve Aranypart Szandra gondolt egyet, és lekevert egy büdös nagy pofont Nikinek, majd elviharzott. A bánatosan pislogó Nikit a többiek vigasztalták. Ez mentette meg a bulit a dögunalomtól, ahova alig érkeztek emberek, a féktelen piáláshoz, és össze-visszadugáshoz kiválogatott Aranypartosok pedig csak bénán lézengtek, ahelyett hogy valódi partiállatok lettek volna.

Alig mentek csütörtök este a Rióba, ahol az Aranypart nyitóbuliját tartották. Sokáig úgy nézett ki, hogy nem is fog semmi érdekes történni. Aztán Szandra, aki másfél nap után otthagyta a műsort, odaadta a táskáját egy férfinek, akit ő a testőrének nevezett, odalépett korábbi lakótársához, Nikihez, és lekevert neki egy istenes pofont. Erre persze lökdösődés kezdődött, úgyhogy berohant közéjük az úgynevezett testőr, és kirángatta Szandrát. A Viasat sajtósa viszont utánuk rohant, hogy ne menjenek még el, úgyhogy Szandra jólnevelten még összehordott néhány dolgot arról, hogy mi történt, bár a lényeget kihagyta a történetből. Niki szomorúan leült a mögöttük lévő kanapéra, a többiek őt vigasztalgatták.

Gusztustalan féreg

"Azért pofoztam meg, mert megérdemelte. Egy hazug érdekember. Mutatja a szépet és a jót addig, amíg szüksége van rá. Amíg eltartottam a picsáját, amíg segítettem neki, hogy legyen hol lennie, meg aludnia, addig jó voltam" – mondta Szandra a Velvetnek. "Annyira gerinctelen, gusztustalan féreg nem lehet egy ember, hogy ne álljon oda a barátnője elé, és mondja azt, hogy figyelj, ez és ez a problémám van. Ezt nem tette meg. Lesz még ennek folytatása" – fenyegetőzőtt Szandra, aki nemrég egy videóban az új melleit mutogatta. Az persze, hogy miért kapta Niki a pofont, végül nem derült ki. Ahogy sajnos az sem, hogy miért kell Szandrának testőr. "Most szükségem van arra, hogy nullától huszonnégy óráig kísérjen" – mondta, aztán elhúzott a pasijához.

Ahogy Niki később elmondta, ez szerinte csak színjáték volt, kell Szandrának a címlap, és mivel néhány nap alatt mindenét ellőtte, ez maradt. "A többiekkel éppen azt beszéltük, hogy most nekem fog jönni. Nem tudom, miért akar szerepelni. Ha ebből neki folyna be a kibaszott sok összeg, akkor azt mondom, hogy látom az alapját." Aztán elmondta, hogy Szandra legnagyobb szívfájdalma valószínűleg az lehet, hogy a műsor után nem akart visszaköltözni hozzá. "Az a legjobb, ha mindenki egyedül él, de ő ezt nem értette meg." Ahogy Niki említette, az elmúlt napokban fenyegetések tömkelege érkezett Szandrától, de ő nem ijedt meg. "Nem tudom, hogy mit gondol, hogy ezzel most mit ért el."

Képernyő előtt

Aztán elmondta még a Velvetnek, hogy ő is a médiában szeretne elhelyezkedni, mint gyakorlatilag mindenki, aki valóságshowban csak felbukkant. Az Éden Hotel után várta, hogy jöjjenek a műsorok, hogy megmutathassa magát, és esetleg fent maradhasson. Mint kiderült, mindenképpen egy tévénél szeretne dolgozni. "A célom az lenne, hogy képernyő előtt legyek. Az az ember vagyok, aki szívesen felépíti a dolgokat, nem várom azt, hogy azonnal mindent megkapjak." Végül elmondta, hogy Szandra testőrei csak egyszerű haverok. "Tegnapelőtt másik testőre volt, ma megint egy másik van, holnap megint egy másik lesz" – foglalta össze hihetetlenül lényegretörően.