Egy évvel a Vogue Homme Japannak készült fotói után megjelent egy sorozat Lady Gagáról, ami még akkor készült, amikor a lapnak fotózták, de eddig nem jelent meg. Az énekesnő a képeken teljesen pucér, kevés sminkkel, cigizve, összekötözve pózol.

Annyira talán még sosem volt pucér Lady Gaga, mint azokon a képeken, amelyek a napokban szivárogtak ki, és megkötözve, kevés sminkkel teljesen meztelenül látható rajtuk.

A hírek szerint a fotók nagyjából egy évvel ezelőtt készültek, amikor az énekesnőt a Vogue Homme Japannak fotózták.

Ekkor készült róla az emlékezetes címlap a húsdresszel, illetve Jo Calderonenak a férfi alteragójának is ekkor öltözött be először. Calderonet egyébként legutóbbi kislemeze örömére visszahozta.

A most megjelent képekről viszont semmit sem tudni. Az látszik rajtuk, hogy beszkennelt polaroidok, néhányra filctollal rá is firkáltak, de miután Terry Richardson rendszeresen készít ehhez hasonló képeket nem próbacéllal, így nehéz megállapítani, hogy milyen képekről van szó.

Mindenesetre viszonylag logikus magyarázatnak tűnik az, amit a Stylite-on is írnak, hogy próbafelvételekről lehet szó, amelyek közül néhány beállítást használtak a későbbi, éles fotózáskor is. Ezt azzal magyarázzák, hogy a most megjelent 9 kép közül hét szkennelt polaroid, a maradék kettő viszont már valamivel jobb minőségű stúdiófotónak tűnik.

Arra viszont továbbra sincs magyarázat, hogy a képek miért nem jelentek meg, pláne hogy a maradék két fekete-fehér képen Lady Gagán már ruha is van a kötelek mellett, így arról sem lehet szó, hogy esetleg azért lőtték vissza a sorozatot, mert Gaga még saját magának is túl meztelen volt a képeken.

A képeket egy ismert japán fotós, Araki Nobujosi készítette. A stílusára jellemző, hogy szereti összekötözni a modelljeit, és kicsit szadomazo hangulatú képeken szerepeltetni őket.