Svájci barátnőjével pózol a Playboy címlapján Czeglédi Edit, aki szerepelt már több férfimagazinban, egyébként sztriptíztáncosként dolgozott sokáig. A képeken mindkettőjüket csillogó aranyékszerekkel öltöztették, más tulajdonképpen nincs is rajtuk.

Ahogy Czeglédi a Velvetnek elmondta, kábé három éve ismerik egymást az éppen Los Angelesben élő Nomi Fernandeszel. "Egy közösségi portálon ismerkedtünk meg, elkezdtünk levelezni és utána meglátogattam Zürichbe." A közös aktfotózást régóta szerették volna "Idén nyáron meglátogatott Nomi Budapesten és felmerült az ötlet, hogy az álmunkat valóra váltsuk. Az elképzelésünk találkozott a Playboyéval" – magyarázta a Velvetnek.

A fotózáson, mint mondta nagyon jól érezték magukat. "Amikor elkezdtük egymás testét festékkel bekenni, teljesen feloldódtam." Nagyon örült, hogy Nánási Pállal dolgozhatott együtt, aki szerinte a legjobb fotós Magyarországon. "A fotózáshoz a stylist különleges ékszereket is választott, mert fontos volt, hogy stílusában illeszkedjen az arany környezethez. Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben tényleg öltöztettek minket ezek a kiegészítôk."

Czeglédi korábban sztriptíztáncos volt, de 2009-ben az akkori barátja miatt feladta a táncolást. A pasiját azóta lecserélte, de táncolni nem ment vissza. Azóta többnyire modellkedik, és elkezdett egy dj tanfolyamot. Úgyhogy a rakás topless és egyéb playmate dj mellé lehet, hogy hamarosan érkezik még egy. Modellként külföldön és belföldön is egyaránt kap megkereséseket. "Nem panaszkodhatok" – mondta. Újabb vetkőzés egyelőre nincs tervben, de nem tartja kizártnak, hogy még egyszer ledobja a ruháit. "Attól függ, milyen felkérést kapok" – jegyezte meg Czeglédi.