Az exvillalakóba egy budapesti szórakozóhely mellett kötöttek bele, többek között azt firtatva, Gigi milyen volt az ágyban. A vita végül dulakodásba fajult és előkerült egy kés is, ám a biztonsági emberek résen voltak.

Egy budapesti szabadtéri szórakozóhely mellett belekötöttek a ValóVilág4 Szépfiújába, a beszólogatás és lökdösődés pedig addig fajult, hogy egy kés is előkerült. Jerzy a Velvetnek elmesélte, egyik haverjával bulizott, és egy ideig úgy érezte, ki tud kapcsolni végre a sok hajtás és hakni után. Ám amikor kimentek a szórakozóhely melletti térre, valaki beszólt neki.

„A srác bunkó megjegyzéseket tett, és megkérdezte, milyen volt Gigi az ágyban. Mondtam neki, hogy akkor itt és most zárjuk is rövidre a beszélgetést, ám ekkor a haverja hátulról meglökött.” Az exvillalakó elmondása szerint ő még ekkor is megőrizte a türelmét, ám ezzel még jobban kivívta a kötekedők ellenszenvét.

„Amikor látták, hogy nem vagyok vevő a balhéra, előrántottak egy kést. Ekkora már viszont a biztonsági emberek is felfigyeltek ránk, egyből odarohantak és   hatástalanították a két fickót, akik természetesen akkor már nem legénykedtek annyira. Ám még mielőtt elváltak volna útjaink, az egyik félvállról odabökte, hogy ennyivel még nincs lezárva a dolog" – emlékezett vissza a történtekre VV Jerzy.